Cihazlar Arası Dosya Aktarım Kılıfı Nexpaq

/ 29 Ekim 2017 / 1.143 / yorumsuz
Cihazlar Arası Dosya Aktarım Kılıfı Nexpaq
IOS ve Android Cihazları Arasındaki Veri Aktarımı Örneği: Nexpaq
Nexpaq adlı bu telefon kılıfıyla, telefonumuzda birçok özellik geliştirerek birçok yeni özellik kazanabileceğiz. Google Project arama hizmetinin etkisini yavaş yavaş görmeye başlıyoruz. Yeni bir telefon özelliği sunan Proje arama özelliği, ilk kez kendini göstermeye başlamadı. Akıllı telefonların üretiminde kullanılması gereken uygulama şimdi bir durumla karşı karşıya.
IPhone 6, Galaxy S5 ve Galaxy S6 Edge için kullanılacak olan bu kapak, telefonun hafıza kartlarını değiştirmeme yardımcı oluyor. Şimdilik, yalnızca bu telefonlar için destek sunuyor, ancak diğer telefonlarda görmeyeceğiz.
Google’ın Proje Arama çalışmasıyla, hayatınıza sürekli giriş yapan modüler, değiştirilebilir teknolojik cihazlar yavaş yavaş etkinliğini artırmaya başlıyor.
Her şeyden önce, yeni bir KickStarter projesiyle akıllı telefonların üretiminde kullanılan bu modüler teknoloji, halihazırda yerinde olan akıllı telefonların işlevlerini iyileştiriyor.
Nexpaq nasıl çalışıyor?
Nexpaq telefon projesiyle, telefonun farklı özelliklerini geliştirebilir ve geliştirebiliriz. KickStarter projesi iPhone 6, Samsung Galaxy S6 Edge ve şimdilik Galaxy S5 için mevcut olduğundan, telefonlarımızın saklama alanını genişletebiliyoruz.
Kılıf, kendi uygulamayla çalışarak pil ömrünü uzatabilir, bir SD kart okuyucu takabilir ve depolama alanını genişletebilir. Bu modüler dolabın en önemli özelliği, iOS ve Android cihazları arasında aktarılabilen nadir cihazlardan biri olmasıdır.
Süper bir LED ışığı ile birlikte gelir ve fotoğraf makinesiyle çektiğimiz fotoğraflar ve videolar için ekstra bir ışık kaynağı sağlar. Ekstra hoparlöre eklenebilecek özellikler arasında da.
Kısayol tuşları olarak kullanabileceğiniz yeni tuşlara da erişebilir ve akıllı telefonlardaki birkaç tuş sayısını artırabiliriz.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz