Vestel Pepee Tablet

/ 29 Ekim 2017 / 1.574 / yorumsuz
Vestel Pepee Tablet

Vestel Pepee Tablet İçin Düğmeye Bastı

İlk olarak TRT 4 Çocuk kanalı için hazırlanan özel yerli bir çizgi film olarak yola başlayan Pepee kısa sürede çocukların gönlünü kazanarak büyük bir kahraman olmayı başardı. Yakaladığı başarı ile pek çok ürünü piyasaya sunulan Pepee yeni filmi olan Birlik Zamanı için geri sayıma başlarken Türkiye’nin yerli elektronik markası Vestel ‘de bu büyük pastadan pay almak için düğmeye bastı. Vestel tarafından tamamen çocuklara yönelik olarak özel üretilecek olan Pepee tableti için Vestel çalışmalarını tamamlayarak ürünlerini satışa sundu.

Vestel Tablet Filme Özel Pepee Tasarımında Üretildi

Aynı zamanda vizyona girecek olan Pepee: Birlik Zamanı filminin de resmi sponsoru olan Vestel filme özel olarak Pepee temalı tablet üretimi gerçekleştirdi. Bu sayede çocuğunuz en sevdiği karakter olan Pepee karakterinin özenle işlendiği ve tamamen çocuklara yönelik olarak geliştirilen son derece özel bir tablete sahip olabilecek. Ön yüz renk seçeneği olarak Vestel siyah ve beyaz renk seçeneklerini sunarken tabletlerde Pepee çizgi filmi ile özdeşleşen Şila, Dede ve Köpüş’e kadar çizgi film serisi içerisinde yer alan pek çok karakter yer alıyor.

Bugün İtibari İle Satışlara Başlandı

Resmi satışları bugün itibari ile başlanan Pepee tabletlerinde sunulan en büyük özelliklerden biride internet bağlantısının kurulabilmesi durumunda kişilerin şimdiye kadar yüklenen tüm Pepee bölümlerine kolay menü üzerinden ulaşması oluyor. Bu sayede kaçırdığınız tüm bölümleri internetten arama zahmetine girmeden izleyebiliyorsunuz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz