Viber sohbet geçmişi yedekleme işlemi 2019

/ 31 Mayıs 2019 / 3.114 / yorumsuz
Viber sohbet geçmişi yedekleme işlemi 2019

Viber anlık mesajlaşma uygulaması üzerinden sesli görüşme sağlayabiliyoruz. Böylelikle uzakta olan yakınlarımız ile sohbet ederek güzel dakikalar geçirebiliyoruz.

Özellikle yurtdışı aramaları pahalı olduğundan bu tarz uygulamaları defalarca kullanma gereği düşünüp, ücretsiz ve keyifli sohbetler yapmaktayız. Yeni gelen güncelleme ise viber mesaj yedeğini almamızı sağlayabiliyor.

Bu bakımdan viber üzerinden alacağımız yedeği icloud hesabımızda bulundurup, yeniden viber mesajlarımızı geri yükleyebiliyoruz. Bu yedekleri ise otomatik bir şekilde kaydedilip, yedek dosya yüklemeleri altında kontrol edebilirsiniz.

Viber yedekleme işlemi

Viber yedekleme işlemini ister otomatik isterseniz de manuel olarak el yardımı ile yapabilirsiniz. Diğer, ayarlar ve Viber yedekleme kısmına gelip, şimdi yedekle derseniz eğer, anlık yedekleme işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Otomatik yedekleme ile beraber haftalık ve aylık olarak yedek alırken, manuel el yardımı ile otomatik yedeklemeyi yapabilirsiniz.

Böylelikle sohbet arşivi istediğiniz zaman geri yükleyebilir veya yeni cihazda uygulamanızın sohbet yedeğini kullanabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz