Web WhatsApp’tan çıkış yapma 2019

/ 28 Nisan 2019 / 1.340 / yorumsuz
Web WhatsApp’tan çıkış yapma 2019

Tüm dünya genelinde popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp’ın web sürümünden çıkış nasıl yapılır. WhatsApp web çıkış yapma nedir? İşte bugün sizlere Web WhatsApp hakkında merak edilen sorunun cevabını vereceğiz.

Daha önceleri WhatsApp uygulaması için iOS platformuna gelmiş ve daha sonra Android kullanıcılarına gelmişti. Zaman içerisinde daha fazla popüler olan platform kendini geliştirmek için her geçen gün yeni bir özellik üzerinde test çalışmalarına devam etmişti.

Son gelen özelliklerden birisi ise WhatsApp‘a masaüstü ortamdan giriş yapılması için gelen Web WhatsApp özelliği olmuştu. Bir programa ihtiyaç kalmadan https://web.whatsapp.com/” üzerinden mesaj gönderebilir veya dosya ile içerik paylaşabilirsiniz. https://web.whatsapp.com/” bu adres üzerinden giriş yapmak için akıllı telefonunuzdan QR kodunu okutmanız gerekiyor.

Peki Web WhatsApp’tan Çıkış Nasıl Yapılır?

Şimdiye kadar normal olan bu Web WhatsApp‘ın web tarayıcında kullanıldığını biliyoruz. Ancak yeniden girmek istediğiniz de herhangi bir kod okutmanıza gerek kalmadan mesajlaşabilirsiniz. Bu durum yinede biraz baş ağrıtacağı için web ortamından çıkış yapmanız gerekiyor.

Akıllı telefon iPhone ve Android model cihazlardan WhatsApp‘a girin. Daha sonra Ayarlar menüsünden WhatsApp Web/Masaüstü sekmesine dokunun. Orada hangi cihazlarda açık ise karşınıza çıkacaktır. Tüm bilgisayarlardan çık dediğiniz anda ise masaüstü web whatsapp ile bağlantılar kesilecek ve yeniden girmek istediğiniz de tekrar barkod okutmanız istenilecektir.

Sizlerinde soru veya sorunları olması halinde yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz