WhatsApp Kişileri Favoriye Ekle ve Çıkar 2019

/ 26 Temmuz 2019 / 3.773 / yorumsuz
WhatsApp Kişileri Favoriye Ekle ve Çıkar 2019

Artık düzenli bir şekilde iletişim konusunda mobil uygulama olan WhatsApp‘ı kullanmaktayız. İnternet üzerinden ücretsiz olarak kullanmış olduğumuz mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden bazı kişileri favoriye eklemek isteyebiliriz. Favoriler kısmında bu kişileri hem ekleyebilir hemde çıkarabilirsiniz. İşte detaylar…

Çok sık bir şekilde mesaj göndermiş olduğunuz kişileri nasıl favoriye alabileceğinizi hemen anlatalım;

WhatsApp uygulamasını açın ve Favoriler kısmına gelin. Bu kısımdan + işaretli olan yere tek bir kere dokunun ve size kişi penceresi açılacaktır.Bu kısımda hem arama hemde tek tek arama ile favori ekleyebilirsiniz. Bulduğunuz yani seçmek istediğiniz kişilere bir kere dokunun. Ekle butonu yoksa eğer, kişinin telefon numarası üzerine gelip dokunmanız yeterli olacaktır. Artık seçtiğiniz kişiler favori listenizde yer alacak.

Favori Listesinden Kişi Nasıl Çıkarılır?

Yukarıdaki işlemleri yapıp, kişileri favoriye ekledik. Peki nasıl çıkarabilirim? Lafı fazla uzatmadan hemen bu soruyu yanıtlayalım. Favoriler penceresinde düzenleye kısmına dokunun. Burada silmek istediğiniz kişinin önünde sil seçeneğine basın. Artık o kişi favori listesinde yer almayacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz