WhatsApp QR kodu okumuyor 2019

/ 31 Mart 2019 / 6.505 / yorumsuz
WhatsApp QR kodu okumuyor 2019

Bugün WhatsApp kullanıcılarının çok fazla sıkıntı çektiği ve özellikle Android telefonlarda bu sorunun çok fazla olmasıyla gündeme gelen WhatsApp QR kodu okuma sorunu hakkında sizlere yardımcı olacağız. 

Sizlerden çok fazla WhatsApp konusunda yardım talebi geliyor. Bu soruların başında ise QR kodu okumuyor hatası gelmekte. Bizler ise bu barkod kodunun neden okunmadığı hakkında derinlemesine bir araştırma yaparak sizlere çözüm getirmek istiyoruz.

WhatsApp QR kodu yok!

Sizlerinde bildiği gibi WhatsApp platformuna bilgisayardan giriş yapmak için QR kodu okutmamız gerekiyor. Bu işlem için ise “web.whatsapp.com” adresi üzerinden whatsapp’ın web whatsapp sistemini açmaktayız. Bu kısımda giriş yapmak için akıllı telefonunuz üzerinden QR barkod okuyucuyu açıp kodu okutmanız gerekiyor.

  • İlk olarak WhatsApp uygulaması açılır
  • Ayarlar kısmına giriş yapılır
  • Ardından WhatsApp Web/Masaüstü kısmına dokunun
  • Şimdi ise QR kodunu tara kısmına basın.
  • Açılan kamerayı masaüstü ekranınıza tutun ve çıkan kodu taratın.

Bu işleme rağmen akıllı telefon QR kodunu okuma sırasında sıkıntılar çıkarabilir. Bu sorunu çözmek için ise bazı yolları deneyeceğiz.

WhatsApp Qr Kodu Okumuyor

  • Bu sorunu çözmek için birkaç yol deneyeceğiz. İlk olarak WhatsApp web platformuna girmek istediğiniz tarayıcıyı tam olarak kapatın ve yeniden açarak işlemi gerçekleştirin.
  • Bu yöntemin dışında akıllı telefonunuzda WhatsApp uygulamasını tamamen kapatın ve tekrar açın.
  • Telefon kamerasının çalıştığından veya temiz olduğunu kontrol edin.
  • Sorun devam ediyorsa, 30 dakika sonra tekrar deneyin. Sunucu kaynaklı sorun olabilir.

Sizlerde yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz