WhatsApp Sesli Arama Kaydetme 2019

/ 25 Mayıs 2019 / 4.586 / yorumsuz
WhatsApp Sesli Arama Kaydetme 2019

Popüler Mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni özellikleriyle kullanıcıların daha da fazla memnuniyetini kazanıyor. WhatsApp üzerinden sesli arama ve görüntülü konuşma özellikleri eklendikten sonra WhatsApp daha da kullanışlı hale geldi. Mobil veri üzerinden ya da wifi üzerinden belirli bir para harcamadan istediğiniz kadar görüşmek mümkün.

Bu yazımızda ise sizlere WhatsApp sesli aramaları nasıl kaydedeceğinizden bahsedeceğiz. Eğer siz de WhatsApp sesli konuşmalarınızı kaydetmek istiyorsanız vereceğimiz mobil uygulamayı indirerek kayıt edebilirsiniz. Yani Call Recorder for Messenger uygulamasını indirerek WhatsApp üzerinden yaptığınız konuşmaları kaydedebilirsiniz.

Bu uygulama sayesinde kaydettiğiniz konuşmaları ilerleyen zamanlarda tekrar dinleyebilirsiniz. Android cihazlar için kullanacağınız bu uygulamayı vereceğimiz link üzerinden ulaşabilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mango.call.recorder.whatsapp&hl=tr

Yukarıda yer alan linke tıklayarak, Play Store üzerinden mobil uygulamayı indirebilirsiniz. Bu uygulamayı indirdikten sonra WhatsApp sesli aramalarınızı kayıt edebilirsiniz. WhatsApp ses uygulaması, otomatik bir şekilde WhatsApp üzerinden yapmış olduğunuz görüşmeleri kayıt altına alınacaktır. Son olarak şunu hatırlatalım karşı tarafın izni olmadan alacağınız kayıt işlemleri yasal olmadığı için suç işlemiş olursunuz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz