Whatsapp Hikayeler Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 1.058 / yorumsuz
Whatsapp Hikayeler Özelliği

WhatsApp Son Dönemin En Popüler Özelliği “Hikâyeler” İçin Hazır

İlk olarak Snapchat uygulaması ile hayata geçirilen ve gördüğü yoğun ilgi sonucunda Facebook tarafından tüm platformlarda hayata geçirilmeye çalışılan Hikâyeler özelliği şimdi de WhatsApp platformuna getirilmeye hazırlanıyor. İlk olarak Snapchat tarafından hayata geçirilen ve Mark Zuckerberg tarafından tüm eleştirilere rağmen kopyalanmaya devam eden özellik ilk önce İnstagram’a getirilmiş ardından Facebook platformuna getirilmek için hazırlıklara başlanmıştı. Yapılan yeni açıklamalar ile beraber aynı özelliğin şimdi de WhatsApp platformuna getirileceği duyuruldu.

Facebook Snapchat ’ten Özellikler Kopyalamaya Devam Ediyor 

Çok büyük eleştiriler almasına rağmen hala Snapchat özelliklerini kopyalamaya devam eden Facebook kendine ait olan alt platformlara da bu özellikleri eklemeyi ihmal etmiyor. Hikâyeler özelliğinin WhatsApp platformuna getirileceğine ait iddialar hatırlanacağı üzere uzun bir zaman önce duyurulmuş ancak bir süre sonra canlılığını yitirerek geride bırakılmıştı.
Konunun tekrar gündeme gelmesi ise Twitter üzerinden @WABetaInfo hesabından atılan tweet ile beraber oldu. Atılan tweet ile beraber İOS tarafından yapılan yeni güncelleme ile beraber beta sürümü kullanıma sunulacak ve hikâyeler özelliği aktif edilecek. Ancak WhatsApp anlık mesajlaşma uygulaması olduğu ve sosyal bir platform özelliği taşımadığı için şimdilik aktif edilecek bu özelliğin ne işe yarayacağı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Zaten atılan tweet ile özelliğin yüzde 100 getirileceği iddia edilmiyor sadece konu hakkında son derece ciddi girişimlerin bulunduğu ifade ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz