WhatsApp Ücretli Mi Oluyor 2019

/ 14 Ağustos 2018 / 2.865 / yorumsuz
WhatsApp Ücretli Mi Oluyor 2019

WhatsApp Ücretli Mi Oluyor 2019

Uzun süredir dönem dönem ücretli olacağı yönünde spekülasyonlar yapılan WhatsApp için yine aynı iddialar gündeme taşındı. Özellikle de Facebook tarafından satın alındıktan sonra ücretlendirileceği konusunda sık sık basına haber olan WhatsApp için yeniden ücretlendirme mesajları atılmaya başlandı. Peki, gerçekten de WhatsApp ücretli mi olacak?

Spam Mesaj Yeniden Yayılmaya Başladı!

Hesaplar arasında kısa sürede gönderim rekoru kıran spam mesaj metni ‘Whatsapp cumartesi sabahı ücretli olacak. En az 10 kişiye bu mesajı gönderirsen logon mavi olacak ve ücretsiz kullanmaya devam edebilirsin. Whatsapp 0.01 euro / mesaj olacak.” İletisi yeniden yayılmaya başladı. Pek çok kişi kendilerine de arkadaşları tarafından yollana bu mesajı kendi arkadaş listesinde olan herkese yollamaya başladı. Bu şekilde spam mesaj metni yayılıyor ve gönderim sayısını büyük oranda arttırıyor.

WhatsApp Ücretli Olmayacak

Dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp sürekli olarak şu anda ücretli kullanımın gündemlerinde olmadığını söylüyor. Yani WhatsApp’ın ücretli olması gibi bir durum şu anda söz konusu değil. Zaten spam mesaj içerisinde yer alan talimatı yapar ve o mesajı 10 kişiye gönderseniz dahi logonuzun mavi olmadığını görüyorsunuz. Çünkü WhatsApp tarafından sunulan böyle bir hizmet yok. Kısa sürede milyonlarca kişinin paylaştığı mesaj metni kısa sürede bir diğer sosyal medya uygulaması olan Twitter da TT oldu.

 

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz