Whatsapp Çevrim içi Olup Olmadığını Nasıl Anlarım

/ 29 Ekim 2017 / 26.797 / yorumsuz
Whatsapp Çevrim içi Olup Olmadığını Nasıl Anlarım

WhatsApp’da İstediğiniz Çevrimiçi Durumu Takip Eden Uygulama: WhatsDog

WhatsDog, WhatsApp’den seçtiğiniz bir kişinin oturumlarını izlemenize yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır; örneğin, hesabınızdaki çevrimiçi kaç dakika olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca retro bir takvim yer alıyor.

WhatsApp bugünün ana mesajlaşma uygulaması ve bazı özellikler bir sorun haline geldi. Birincisi, çevrim içi görüntüyü kapatabildiğimiz uygulama birçok milletten tartışmaya açtı (hatta bu nedenle ayrılmış olabilir)

WhatsApp, yakın arkadaşlarının, meslektaşlarının ve sevecenlerin en büyük düşmanı haline geldi, “mavi tik” özelliğini bu kadar da getirmek yeterli değil. İletiyi görüp döngüyü kapatan “görmedim” mavi tik’i gören birçok insan, özellikle sevdikleri için çok yakındır.

WhatsDog sadece Android platformunda. Örnek olarak istediğiniz kişinin ne zaman çevrimiçi olduğunu anlıyorsunuz, ancak yine de ayrıntılı olarak açıklıyoruz. WhatsDog uygulaması, seçtiğiniz 1 kişinin çevrimiçi durumunu izleyen bir uygulamadır. WhatsDog, çevrimiçi olduğunuzda, kaç kere çevrimiçi olduğunuzu, kaç kez oturum açtığınızı ve çevrimiçi olduklarında, 24 saat, 1 hafta ve 1 ay olduğunu bildirmenizi sağlayan bir özelliktir. Bu, uygulamanın çevrimdışı olduktan sonra ne kadar sürede çevrimdışı olduğunu göstermek için yeterli değildir.

WhatsDog ile arkadaşlık ilişkileri

Sonuç olarak, mükemmel bir WhatsApp izleme sistemi sağlayan WhatsDog’u keşfettikten sonra, WhatsApp’ın birçok yalancısı, büyük tartışmalara, bölünmelere neden olabilecek sonuçlara neden olabilir. Bu nedenle, çevrenizde çevrimiçi olan birisi varsa, bu başvuruyu ciddiyetle takip edebilirsiniz. Gelen soruları yalan söylemeden yanıtlayın, böylece başınız belada demektir.

 
Takip ederseniz takip edilirsiniz, Bu özelliği nasıl buluyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz