WhatsApp’ta Durum Atma 2019

/ 25 Mayıs 2019 / 1.213 / yorumsuz
WhatsApp’ta Durum Atma 2019

Bu yazımızda sizlere WhatsApp üzerinden hikaye atma işleminden bahsedeceğiz. Snapchat uygulamasında olan özellik WhatsApp’ta da kullanılmaktadır. Durum kısmına istediğiniz fotoğraf ve video paylaşımı yapabilirsiniz. Ancak paylaşmış olduğunuz fotoğraf ya da video 24 saat sonra kalkmaktadır.

WhatsApp’a durum atma işlemi kullanmak için, uygulamaya girin, daha sonra sohbet alanını sağa kaydırın, Durum yazan alana gelin. Durum alanına tıkladığınız zaman paylaşmak istediğiniz fotoğraf ya da videoyu seçin. Ardından durum paylaşımında bulunabilirsiniz.

Bu durum iPhone cihazlarda daha da farklıdır. Sağ üst kısımda yer alan ‘Durum Paylaş Butonuna’ tıkladığınız zaman, durum atmış olursunuz. Buraya kadar her şey tamam şimdi sizlere durum paylaşımınızı kimlerin görebileceğinden bahsedeceğiz.

WhatsApp Durum Paylaşımını Kimler Görür?

Durum kısmına geldiğiniz zaman sağ üst tarafta ‘gizlilik butonu’ yer alacaktır. Bu alanda paylaşım yaptığınız fotoğraf ya da videoyu kimlerin görmesini istediğini seçebilirsiniz. Yapmış olduğunuz paylaşımın ayarını yapmak istiyorsanız aşağıda olan üç seçeneği takip ederek öğrenebilirsiniz.

İlk olarak kişilerim alanından bahsedelim, kişilerim sizin rehberinizde kayıtlı olan kişilere durumunuzu gösterecektir. Yani rehberinizde kayıtlı olan ve WhatsApp uygulamasını kullanan kişiler paylaşmış olduğunuz durumu görecektir.

İkinci buton ise, şunlar hariç kişilerimle paylaş alanıdır. Bu seçim sonucu ise yapmış olduğunuz paylaşımları, görmesini istemediğiniz kişileri seçerek durum atabilirsiniz. Yani a kişine bu alanda tıkladığınız zaman paylaşmış olduğunuz durumu göremez.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Benzer Konular

Yorum yaz