Windows Store Kitap Satışı

/ 29 Ekim 2017 / 1.014 / yorumsuz
Windows Store Kitap Satışı
Windows Store Bir İlke İmza Atmaya İnanıyor
Play Store ve AppStore tarafından uzun bir zamandır sunulan ve çok kullanılan bir hizmet olmasına rağmen Windows Store tarafından müşterilerinin kullanımına sunulmayan e-kitap hizmeti konusunda beklenen adım atıldı. Bu sayede Windows Store büyük bir eksikliğini giderecek ve kendi içinde büyük bir ilke imza atmış olacak. 
Windows Yakında Kitap Satışına Başlayabilir
Atılan bu büyük adım pek çok kişi tarafından Windows kitap satışı için ilk adımı attı yorumlarının yapılmasına neden oldu. Bilindiği üzere tablet üzerinden kitap okumak isteyen müşterileri için Google Play Books ve Apple da iBooks uygulamaları ile müşterilerine uzun zamandır bu alanda e-kitap hizmeti veriyordu. Windows Store tarafından bu hizmetin neden verilmediğine dair sorular sorulurken şirket e-kitap alanında yeni bir kategori sunmaya hazırlanıyor. 
Bu alanda hala merak edilen pek çok soru bulunurken bunların başında ise satın alınan e kitapların diğer platformlar üzerinden okunup okunamayacağı ilk sıralarda yer alıyor. Bu konuda soru işaretlerinin oluşmasının en büyük nedeni ise şu anda hali hazırda Windows Store üzerinden satın alınan film ve dizilerin sadece bu platform üzerinden izlenebilmesi oluyor. Buradan aldığınız film ya da dizileri ne yazık ki İOS ya da Android cihazlardan izleyemiyorsunuz. Windows 10 için tasarlanan bir sonraki yapıda sunulması beklenen özellik için şirketin yakın tarihte açıklama yapması bekleniyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler
Benzer Konular

Yorum yaz