WordPress Son Versiyon Zip rar İndir Yükle

/ 29 Ekim 2017 / 1.282 / yorumsuz
WordPress Son Versiyon Zip rar İndir Yükle
WordPress Yeni Sürümü 4.8 Versiyonu Yayımlandı
Son yıllarda hızla popülerleşen içerik yönetim sistemi WordPress’in, Evans olarak adlandırılan yeni 4.8 sürümü yayınlandı. İşte WordPress 4.8 sürümü ile birlikte gelen yenilikler!
WordPress, kullanıcılara sunduğu binlerce eklenti ve gelişmiş tema desteği ile hiçbir yazılım bilgisine sahip olunmadan çok hızlı bir şekilde blog, e-ticaret veya sosyal medya platformları oluşturulmasına imkan tanıyor.
Bu sayede son yılların en popüler içerik yönetim sistemi olmayı başaran ve geçtiğimiz yıl alt yapısı yenilenerek kullanıcıların karşısına çıkan WordPress’in, Evans olarak adlandırılan yeni 4.8 sürümü yayınlandı.
Gelin, şimdi WordPress 4.8 ile birlikte kullanıcılara sunulan yeniliklere ve değişikliklere hep birlikte göz atalım.
WordPress 4.8 ile birlikte sunulan yenilikler!
Caz piyanisti ve besteci William John “Bill” Evans anısına adlandırılan WordPress 4.8 sürümü, bağlantı geliştirmeleri ve yeni widget’lar ile daha iyi bir kullanım deneyimi sunuyor.
Bileşenler içerisine konumlandırılan metin editörü ile çok daha ergonomik yazılar hazırlanması sağlanırken, yeni resim, ses ve video widget’ları sayesinde bu medya dosyalarına kolayca sitenizde yer verebiliyorsunuz.
Ayrıca, link verilen metinler üzerinde değişiklik yapmak WordPress 4.8 sürümü ile eskisine göre çok daha kolay hale gelirken, kullanıcıların WordPress hakkında güncel haberleri görüntüleyebileceği bir kısım yönetim paneline dahil edildi.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz