Xiaomi Mi 5c Cep Telefonu Özellikleri 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.046 / yorumsuz
Xiaomi Mi 5c Cep Telefonu Özellikleri 2017
Xiaomi mi 5c Markanın Kendi Ürettiği İşlemcisi İle Pekin’de Tanıtıldı
Xiaomi markasının kendi ürettiği işlemci olma özelliğine sahip olan Surge S1 işletim sistemi kullandığı ilk cep telefonu olan Xiaomi mi 5c Pekin’de gerçekleştirilen özel bir organizasyon ile basına tanıtıldı. 8 çekirdekli mobil işlemci olan Surge S1 Xiaomi markası açısından oldukça büyük bir önem taşıyor. Bu işlemcinin kullanıldığı son derece mütevazı bir akıllı telefon olan Xiaomi mi 5c modelinin satış rakamı ve kullanıcıların yorumu da bu nedenle büyük bir önem taşıyor. 
Xiaomi mi 5c Tanıtımı Pekin’de Yapıldı
Tüm dünyanın gözleri Mobil Dünya Kongresi MCW 2017 etkinliğinde iken Pekin’de düzenlediği bir basın toplantısı ile modelini tanıtma kararı alan Xiaomi markasının bu hamlesi de oldukça dikkat çekici bulundu. Markanın neden böyle bir tercihte bulunduğu anlaşılamazken Xiaomi mi 5c modelinde kendi işlemcisini kullanması ise oldukça büyük bir adım olarak kabul ediliyor. Bu işlemcinin sorunsuz çalışması durumunda işlemcinin geliştirilerek diğer markalara da satılabileceği öngörülüyor. 
Xiaomi mi 5c Satış Fiyatı Ne Kadar?
Çinli teknoloji devi Xiaomi tarafından geliştirilen Xiaomi mi 5c modelinin Çin’de ki satış fiyatının 1.449 Yuan yani yaklaşık olarak 220 dolar olacağı açıklanıyor. 3 Mart 2017 itibari ile teknoloji marketlerin raflarındaki yerini alacak olan Xiaomi mi 5c modelinin işletim sistemi olarak Android 7.1 Nougat tercih ediliyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz