Xiaomi Redmi Note 4X Fiyatı ve Çıkış Tarihi

/ 29 Ekim 2017 / 1.093 / yorumsuz
Xiaomi Redmi Note 4X Fiyatı ve Çıkış Tarihi
Xiaomi Redmi Note 4X Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı
Xiaomi tarafından geliştirilen ve uzun süredir büyük bir merakla beklenen Redmi Note 4X ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Orta segment cihazlar arasında yer alan ve özellikle de fiyatı büyük bir merak konusu olan cihazın aynı zamanda olası çıkış tarihi de açıklandı. 
Xiaomi Redmi Note 4X Fiyatı
 
Her zaman geliştirdiği cihazlar ile büyük yankı uyandırmayı başaran ve orta segment cihaz almak isteyen kişilerin ilk tercihi olmayı başaran Xiaomi markası tarafından geliştirilen Xiaomi Redmi Note 4X fiyatı için 999 Yuan liste fiyatı açıklandı. Bu rakam dolara çevrildiğinde ise 144 dolar yapıyor ki bu da Türk Lirasına çevrildiğinde 520 liraya tekabül ediyor. Cihazın bir üst seviyesi olan Xiaomi Redmi Note 4X Hatsune Miku seçeneğinde ise fiyat 1299 Yuan seviyesine çekiliyor. 188 dolar yani 688 lira olan bu donanım paketinin fiyatı da piyasada yer alan aynı özellikteki cihazlar ile karşılaştırıldığında yine de oldukça iyi bir seviyede kalıyor. 
Xiaomi Redmi Note 4X Özelikleri 
Orta segment bir cihaz olmasına rağmen yine de cazip özellikler sunan Xiaomi Redmi Note 4X iyi bir cihazı düşük fiyatlarla almak isteyenlere hitap ediyor. Xiaomi Redmi Note 4X ekranı 1920 X 1080 çözünürlüğe sahip olan 5.5 inç ekran büyüklüğü ile satışa sunulan cihaz Snapdragon 625 işlemci ile satışa sunulacak. Cihazın arka kamerası 13 MP ön kamera ise 5 MP çözünürlüğe sahip.  

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz