Xiaomi Redmi Pro 2 Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.416 / yorumsuz
Xiaomi Redmi Pro 2 Cep Telefonu Özellikleri

Xiaomi Redmi Pro 2 Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi tarafından geliştirilen en yeni telefon modelleri arasında yer alan Xiaomi Redmi Pro 2 modelinde yeni bir bilgi sızıntısı yaşandı. Ancak ortaya çıkan ilk özellikler bazı kullanıcılarda hayal kırıklığı yaşanmasına neden oldu.

Xiaomi Redmi Pro 2 Görseli Bir Değişikliği Ortaya Koydu 

Geride bıraktığımız sene içerisinde Çin’de satışa sunulan serinin ilk modeli olan Xiaomi Redmi Pro modeli büyük ilgi görmüştü. Özelliklede telefonda kullanılan çift kamera büyük bir sükse yaratmıştı. Ancak sızdırılan Xiaomi Redmi Pro 2 görselinde selef modelde kullanılan çift kamera özelliğinden vazgeçerek tek kameraya dönmüş gibi görünüyor.

Xiaomi Redmi Pro 2 Özellikleri 

Görselde ilk fark edilen sorunlardan biri olan tek kamera 12 MP çözünürlüğü ile dikkat çekiyor. Telefonda akıllı telefonlar için büyük sorun olarak görülen hızlı batarya tüketimi sorununu aşmak için 4500 MAH kapasitesine sahip olan batarya kullanılıyor. Son yıllarda pek çok akıllı telefon üreticisinin yapmış olduğu gibi Xiaomi markası da üreteceği yeni Redmi Pro 2 modelinde biri 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunulurken ikinci modelde ise 6 GB RAM ve 128 GB hafıza seçeneği sunulacak. Xiaomi Redmi Pro 2 fiyatı için ise markanın 232 dolar ile 261 dolar arasında bir rakamı tercih etmesi bekleniyor. Markanın yeni modelini MWC 2017 organizasyonu içerisinde tanıtması bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz