Android Yabancı Dil Öğrenme Uygulamaları İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.309 / yorumsuz
Android Yabancı Dil Öğrenme Uygulamaları İndir

Yabancı Dil Öğrenmek İçin Kullanabileceğiniz Uygulamalar

İngilizce başta olmak üzere yabancı dil öğrenmek için kullanabileceğiniz pek çok uygulama bulunmaktadır. Yabancı dili öğrenmeyi son derece basit hale getiren bu uygulamalardan bazıları ise şöyle:

Busuu

İngilizce başta olmak üzere aralarında Türkçe’nin de yer aldığı 10’dan fazla yabancı dilin öğrenilmesini sağlamak üzere geliştirilen Busuu geliştirdiği etkileşimli eğitim sistemi ile eğlenerek yabancı dil öğrenme hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Busuu Android Uygulamasını İndir

Dualingo

En popüler olan ve en çok tercih edilen yabancı dil öğrenme sitelerinden biri olan ve aynı isimle yabancı dil öğrenme uygulama dünyasına giriş yapan Dualingo sadece 10 dakikalık ders süreleri ile sıkılmanıza izin vermeden İngilizce öğrenmenizi sağlıyor. Türkçe arayüze sahip olan uygulama aynı zamanda Almanca gibi farklı yabancı dilleri de öğrenmenizi sağlıyor.

Dualingo Android İndir

BBC Languages

Haber kanalı denildiğinde akla ilk gelenlerden biri olan BBC tarafından geliştirilen BBC Languages ile İngilizce dersler alırken aynı zamanda İngilizcenizi geliştirmek içinde farklı hizmetler almanız sağlanıyor.

BBS Languages İndir

VocabSushi

İngilizce kelimeler konusunda kendisini geliştirmek isteyen kişilere hizmet eden uygulama hem kelime dağarcığınızı geliştirmeye hem de çok daha hızlı bir şekilde İngilizce öğrenmenizi sağlıyor. TOEFL başta olmak üzere yabancı dil sınavlarına hazırlık yapmak isteyen öğrencilere uygun programları bulunan uygulama mümkün olan en kısa sürede en fazla sayıda İngilizce kelimeler öğrenilmesini sağlamak üzere geliştirilen özel bir program.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz