Ada Sağlık Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.141 / yorumsuz
Ada Sağlık Uygulaması İndir

Yapay Zekalı Sağlık Uygulaması Ada

Teknolojinin her alanına yayılması beklenen yapay zeka sistemleri Ada sayesinde sağlık alanına adım attı. Yapay zeka destekli bir doktor ve sağlık uygulaması olan Ada, Londra ve Berlin merkezli bir girişim tarafından geliştirildi. Dijital bir doktor olarak hizmet vermeyi amaçlayan Ada, hastalığınız çerçevesinde ortaya çıkan bulguları inceleyerek hastalığın nedenleri hakkında bilgiler verecek.

Sorduğu basit sorular sayesinde kullanıcısından bilgiler alan Ada, toplamda 100 doktor ve bilim insanının desteğiyle birlikte geliştirildi. Sağlık bilgilerinizi düzenli bir şekilde kaydeden Ada, istendiği takdirde bu bilgileri doktorunuzla da paylaşma imkanı tanıyor.

Gereken durumlarda gerçek bir doktorla yazılı görüşme olanağı da sunan Ada, yapay zeka desteği sayesinde başarılı öneriler yapabiliyor. Gerçek hayattan alınan sağlık sorunları çerçevesinde geliştirilen yapay zeka sistemi, içerisinde binlerce semptom ve bulgunun neden oluşabileceğiyle ilgili bilgiler barındırıyor.

Gerçek hayattaki doktorunuzun yerini almayı amaçlamayan Ada, gündelik hayatınızda basit bir sağlık sorunuyla karşılaştığınız anlarda hızlı bir çözüm olmayı vadediyor. Sadece bulgular üzerinden öneri yapmakla kalmayan Ada’nın ilaçlar, hastalıklar ve alerjiler hakkında da bilgilere sahip olduğunu ekleyelim. Dilerseniz Ada uygulamasını Android için burdan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz