Google uyumlu Sanal Gereklik Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 1.170 / yorumsuz
Google uyumlu Sanal Gereklik Uygulamaları

Google İle uyumlu, Google Play Store yeni Giren SanalGerçeklik ( VR ) Uygulamalarına İlk siz Ulaşın

Uygulamaları görüntüleyebilmeniz için öncelikle bir sanalgerçeklik gözlüğünüzün olması gerekiyor. Bahsettiğimiz uygulamalar 10 kasımdakullanıcılar ile buluşuyor. Bu heyecana katılabilmek için hemen incelemeyebaşlayalım

1- CNN VAR

CNN VR Sanal gerçeklik uygulaması sürükleyici bir biçimdetüm küresel haberleri ve yerel haberleri ayağınıza getiriyor. Haberlerin hepsigerçek ! Kulaklığınızı çıkardığınızda da bu gerçekliğe devam edebiliyorsunuz.

CNN VAR İndir

2- Hunters Gate

 

Hunters Gate ( AvcılarKapısı ) En karmaşık oyunlardan birisidir. Avcı olup Dünyayı işgal edenşeytanlardan koruyabilir ve onları def edebilirsiniz. Bu sanal gerçeklik oyununfiyatı 5.99 $

 

Hunters gate İndir 

 

3- Mekorama VR

 

Mekorama VR sevimli küçük3D parça birleştirme oyunu. Sanal Gerçeklik versiyonu mayıs ayında geldi.Kullanıcılar tarafından oluşturulan şekiller sayesinde başkalarınıngrafiklerine de müdahale edebilme şansınız var. Bu sanal gerçeklik oyunununfiyatı 3.99$

Mekorama VR İndir 

 

4- The Turning Forest

The Turning Forest film festivalindegalası yapılan bir filmi sanal gerçeklik olarak görünüm imkanı sunuyor.Uygulamada mekanın, güzel seslerin keyfine varın.

 

The Turning Forest İndir 

 

5- Google Street View

 

Google Street View  Zaten Google Sanal Gerçeklik ile UyumludurTüm Sokakları caddeleri ve istediğiniz bölgeyi sanal gerçeklik uygulaması ilegezinebilmeniz mümkün. Nasıl bir dünyada yaşadığımızı daha eğlenceli görün.

Google Street View

 

 

Google Sanal Gerçeklik Hizmetleri (Google VRServices)

 

Google VR Servicescihazınızda yoksa bu güzel sanal gerçeklik uygulamaları ve oyunlaraerişebilmeniz pek mümkün görünmüyor. Sizde bu heyecanı yaşamak ve paylaşmakistiyorsanız Google VR Services uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

 

Google VR Services İndir

 

Siz Hangi Sanal Gerçeklik UygulamalarınıKullanıyorsunuz?

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz