2017 Pokemon Go Güncellemesi Pokemon Ticareti

/ 29 Ekim 2017 / 1.223 / yorumsuz
2017 Pokemon Go Güncellemesi Pokemon Ticareti

Yeni Güncellemeler İle Pokemon Go Farklı Özellikler Kazanıyor

Milyonları peşinden sürükleyen ve kısa zamanda fenomen uygulamalar arasına girmeyi başaran Pokemon Go yapacağı yeni güncellemeler ile başarısını sürdürmekte son derece kararlı görünüyor. Serinin fanlarının bitmek bilmez bir ilgi gösterdiği oyun yakın zamanda geleceği duyurulan güncelleme ile oyuna bambaşka bir hava katacak özelliklere kavuşturulacak.

Pokemon Go Güncellemesi Çok Yakında 

Oyunu geliştiren ve oyun tutkunlarına armağan eden Niantic firmasında yer alan yetkililer tarafından yapılan açıklama bir anda gündeme bomba gibi düştü. Çünkü yapılan yeni güncelleme ile beraber oyun tutkusunun iki katına çıkacağı pek çok yeni özellik te aktif edilmiş olacak. Üstelik bu yeni güncelleme için firma tüm çalışmaları tamamlamış durumda ve çok yakın zamanda güncelleme hem İOS hem de Android platformunda sunulacak.

Pokemon Ticareti Yapabileceksiniz 
 
Yapılacak olan güncelleme ile beraber oyuncuların birbirleri ile Pokemon ticareti yapmalarına izin verilecek. Bu sayede yakaladığınız değerli Pokemonları satışa sunabilecek ya da serinizde eksik kalan Pokemonları diğer üyelerde alabileceksiniz. Yine kendisine güvenen kişilerde Pokemon düello modu ile belirledikleri kişiler ile karşılıklı olarak oyun oynayabileceksiniz.

Getirilen bu yeni güncellemeler ile beraber rekabet duygusu çok daha yukarılara taşınacak. Üst seviyedeki rekabet aynı zamanda zaten rekor seviye de olan oyuncu sayısı daha da yukarı taşınarak oyuncu kitlesi büyütülmüş olacak. Özellikle de düelloyu kaybeden kişinin Pokemonunun yenen kişiye verilecek olması en çok dikkat çeken özellik olarak kabul ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz