Android = Sürümü Yeni Nokia Cep telefonlarında

/ 29 Ekim 2017 / 1.983 / yorumsuz
Android = Sürümü Yeni Nokia Cep telefonlarında

Yeni Nokia Cep telefonları Android O Yeni Sürüme Ne Zaman Geçecek

HMD Global tarafından yapılan resmi açıklamayla birlikte, çok yakında tüm dünyada satışa sunacağı Nokia 3, 5 ve 6 modellerinin Android O güncellemesi alıp almayacağı kesinleşti.

HMD Global firması Nokia markasını yeniden ayağa kaldırırken kullanıcılarına verdiği en önemli söz ise Android güncellemeleri konusunda asla geri kalmayacaklarıydı.

Görünüşe göre bu sözün arkasında duracaklar çünkü bugün yapılan resmi açıklamayla birlikte Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modellerinin Android O güncellemesine kavuşacağı kesinleşti.

Güncelleme ne zaman gelecek?

Google’ın Android O üzerindeki çalışmaları hala sürüyor ve Google I/O etkinliğinde yapılan açıklamaya göre yeni işletim sisteminin 2017 yılının üçüncü çeyreğinde kullanıcılarla buluşacağı düşünülüyor. Bu da HMD Global’in güncellemeyi hazırlamak için yeterli vakti olduğu anlamını taşıyor.

Fakat Android O’nun bile ne zaman geleceği belirsizken, HMD Global’den Nokia modellerine Android O güncellemesini ne zaman vereceğini açıklamasını beklemek pek mantıklı değil. Zaten konuyla ilgili herhangi bir zaman çizelgesi de yayımlanmış değil.

Yine de bu haberle birlikte Nokia 3, 5 ve 6 modellerini kullananların yüreklerine su serpildiği söylenebilir. Ayrıca Nokia’nın yeni amiral gemisi olması beklenen Nokia 9’un da Android O yüklü olarak satışa sunulacağı da bir nevi kesinleşti denilebilir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz