Disk Drill, Yeni Silinen Dosyayı Geri Getirme Programı “Disk Drill”

/ 29 Ekim 2017 / 2.669 / yorumsuz
Disk Drill, Yeni Silinen Dosyayı Geri Getirme Programı “Disk Drill”

Yeni Silinen Dosyayı Geri Getirme Programı “Disk Drill”

Akıllı telefonları tercih eden kişilerin yaşadıkları ortak sorunlardan biride bazen hata ile yanlış dosyaları silmeleridir. Silinen dosyanın geri getirilmesi artık bu amaçla özel olarak üretilen uygulamalar ile mümkün. Bu uygulamalar arasına yeni katılan Disk Drill ile silinen fotoğrafları, mesajları, dosyaları ve videoları kolaylıkla geri kurtarmanız mümkün kılınıyor.

Cep Telefonundan Silinen Videoları / Fotoğrafları Geri Getirme 

İstemeden sildiğiniz ya da yedeklediğiniz alanda kaybettiğiniz videoları ve resimleri yeni geliştirilen Disk Drill uygulaması ile kurtarmanız mümkündür. Uygulama hem Android hem de İOS işletim sistemini kullanan akıllı telefonlara ve cihazlara indirilebildiği için Samsung silinen fotoğrafları geri getirme, LG silinen fotoğrafları geri getirme ve iPhone silinen mesajları ve fotoğrafları geri getirme taleplerini başarı ile yanıtlıyor.

Silinen Verileri Kurtarma Disk Drill Kullanımı

Diğer silinen verileri kurtarma programları ile kıyaslandığında Disk Drill ücretsiz bir program olmasıdır. Pekçok programda tam tarama hizmeti ya da bulunan verileri kurtarma ücretli olarak sunulurken Disk Drill ile bu iki hizmette ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Üstelik programın kullanımı da son derece kolay tek yapmanız gereken taramayı başlatmak. Taramanın ardından program silinen verileri ekrana getiriyor ve tekrar yüklemek isteyip istemediğinizi soruyor. Evet yanıtını vermenizin ardından silinen verileri kurtarma programı ile seçtiğiniz tüm veriler yeniden yüklenerek kurtarılmış oluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz