Türk Sosyal Ağ Uygulaması Groop

/ 29 Ekim 2017 / 1.326 / yorumsuz
Türk Sosyal Ağ Uygulaması Groop

Yeni Sosyal Ağ Uygulaması GROOP Türkiye’den Dünyaya Açılacak 

Akıllı cep telefonu kullanan genç neslin yoğun olduğu ülkemizde sosyal ağ uygulamaları da oldukça fazla ilgi görmeye devam ediyor. Ancak daha ziyade başka ülkelerde popüler olan uygulamalar daha sonra ülkemize geliyor. GROOP bu konuda bir ilke imza atmayı başarıyor. İOS işletim sistemi için özenle geliştirilen uygulama ilk olarak Türkiye’de kullanıma sunulacak.

Grup Sohbetlerinde Yenilikler Geliyor 

Groop adından da belli olacağa üzere aslında bireysel mesajlaşmadan ziyade grup sohbetlerine yönelik olarak geliştirilen bir uygulama. Uygulamanın en önemli özelliği birbirini tanımayan kişilerin de sohbet etmelerine olanak sağlaması. Yine tanıdığınız kişilerle de sohbet etmenize olanak sağlanıyor. Grup sohbetlerinde uygulanan kural ise grubun 6 kişi ile açılması olarak öne çıkıyor. Yine konuşmalar 15’er dakikalık zamanlama ile sınırlı olan seanslar halinde yapılıyor.

Yeni Sosyal Chat Uygulaması

Oyunlaştırmayı başarılı bir şekilde sohbete entegre eden uygulama bu sayede sohbet içinde yer alan kullanıcılar beğeni alarak puan topluyorlar ve bu sayede seviye atlıyorlar. Geliştirilen algoritmalar sizin tercihlerinizi tanıyor ve zamanla derlediği bu veriler sayesinde sizinle benzer tercihlere sahip olan kullanıcılar ile beraber aynı sosyal ağda buluşmanız da sağlanıyor.

Test Sürümü Kullanıma Hazır 

Şu an için uygulamanın beta sürümü kullanıma sunulurken gelen talepler ve kullanıcıların tercihlerine bağlı olarak uygulama geliştirilmeye devam edecek. Apple Store üzerinden indirebileceğiniz uygulama için Türkiye pilot bölge olarak seçilmiş durumda.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz