Android ve İphone Telefonlarda Youtube Canlı Yayını Nasıl Yapılır

/ 29 Ekim 2017 / 1.516 / yorumsuz
Android ve İphone Telefonlarda Youtube Canlı Yayını Nasıl Yapılır

Android ve İphone Telefonlarda Youtube Canlı Yayını Nasıl Yapılır

Youtube canlı yayın nasıl yapılır? Android Iphone cihazlarda youtube canlı yayını nasıl yapılmaktadır?

İnternet hayatımızın olmazsa olmazlarından biri, her geçen gün piyasaya sürülen yeni uygulamalarla internetin farklı özelliklerinden faydalanabiliyoruz. Özellikle akıllı cep telefonlarının aktif olarak kullanılması ile internet üzerinden mesajlaşma ya da görüntülü konuşma, fotoğraf ve video paylaşımı hemen herkesin yaptıkları arasında. Youtube bu saydıklarımız arasında video paylaşımı açısından yerini kimseye kaptırmıyor. Günümüzde youtube sosyal internet ağlarının en çok kullanılan video içeriklerinin paylaşıldığı ve takip edildiği bir uygulama haline geldi.  Her gün milyonlarca kişi bu kanal ile paylaşılan videoları izliyor yada video paylaşıyor.

Teknolojinin gelişmesi ile youtube da bu gelişmeye ayak uyduruyor. Öncesinde sadece video yüklenip farklı video içeriklerinin bulunabileceği bir kanalken şimdi çok daha farklı özellikleri ile kullanıcılarına hizmet sunuyor. Örneğin; kullanıcılar için bir video kanalı açma ve paylaşımları yayınlama özelliği getirildi. Ve bu yüklemeler sonucunda izlenme oranını göre belli bir miktarda ek gelir sağlamaya başladı. Youtube kanalın kullanıldığı süre boyunca kullanıcılarına izlenme oranına göre tutar ödemektedir.

Youtube’da canlı yayın nasıl yapılır?

Youtube üzerinden canlı yayın yapabilmek için öncelikle bir youtube kanalı oluşturmalı ve hesap açmalısınız. Bu hesap üzerinden paylaştığınız videolar içeriklerine ya da konularına göre takipçi oranınızda artış olabilir. Yaptığınız paylaşımları kanalınıza abone olan kişiler izledikçe takipçi sayınız da artar.

Var olan kanalınızda canlı yayın yapmak için, video sekmesinden o an hangi canlı yayını yapmak istiyorsanız onu çekim yaparak tamamlandığında youtube kanalına yükleyebilirsiniz. Youtube kanalı olmayan kullanıcılarda bu videoları izleyebilir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz