YouTube Quick Seek İleri Geri Ayarlayabilme Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 1.411 / yorumsuz
YouTube Quick Seek İleri Geri Ayarlayabilme Özelliği

YouTube Uygulaması Geliştirilmeye Devam Ediyor 

İlk çıktığı dönemde bazı özellikleri nedeniyle eleştirilere neden olan YouTube uygulaması gelen bu eleştirilere yanıt vererek kendisini geliştirmeye devam ediyor. YouTube üzerinden bilgisayardan video izleyen kişiler bilindiği üzere ok tuşlarını kullanarak ileri ya da geri sarabiliyor. İşte YouTube bu özelliği artık mobil platformunda da kullanıma sunuyor.

YouTube Quick Seek 

Getirilen bu yeni özellik Quick Seek özelliği adını taşırken bu sayede ekranın sağ ya da sol tarafına parmağınızla dokunarak izlediğiniz videoyu yaklaşık 10 saniye kadar ileri ya da geri almanıza izin veriliyor. Üstelik ekrana daha uzun süre dokunarak atlanılan bu saniye süresini uzatmanız ve 20, 30 ya da 40 saniyelik atlamalar yapmanız mümkün oluyor.

YouTube 12.03 Sürümü 

Getirilen bu yeni özellik Google Play Store üzerinden yayımlanan yeni güncelleme ile güncellemenin indirildiği tüm cihazlarda kullanıma hazır hale getirildi. Bu sayede özellikle de videonun istenilen yere sarılmasını kolaylaştırdı. Çünkü dokunmatik ekranlarda parmak dokunması ile yapılan ileri ya da geri sarmalarda özellikle de parmakları kalın olan kişiler için büyük bir işkenceye dönüşebiliyor ve bir türlü videolar istenilen yere sarılamıyordu.

Küçük Ön İzleme Penceresi 

YouTube tarafından yapılan bir sonraki güncellemede ise bilgisayarda sunulan süre çubuğuna gelindiğinde ekranda gösterilen ön izleme penceresinin mobil uygulamaya da getirilmesi oluyor. Bu sayede izlemek istediğiniz yere atlamanız çok daha kolay bir hale geliyor.

Youtubeta Çizgi Filmler Artık Daha Güvenli


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz