YouTube TV Canlı yayın İzle İndir

/ 29 Ekim 2017 / 3.028 / yorumsuz
YouTube TV Canlı yayın İzle İndir

YouTube Canlı Yayın Müjdesi Verdi!

Dünyanın hiç tartışmasız en popüler video izleme sitesi olan YouTube bu başarısını sürdürmek için her geçen gün daha da dikkat çeken yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Yapılan yeni açıklama ile beraber YouTube üzerinden Amerika’da yayın yapan bazı TV kanallarının günlük yayın akışlarının canlı olarak paylaşılacağı duyuruldu.

YouTube TV Üzerinden Yayımlanacak

YouTube yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Amerika’da yayın yapan ve ülkenin en çok izlenen televizyon kanalları arasında yer alan BC, CBS, FOX, NBC, ESPN kanalları ile yine ülkede hizmet veren kablolu televizyon kanalları ile bölgesel spor ve haber kanallarının artık YouTube TV üzerinden canlı yayın hizmeti vereceği duyuruldu. Yine canlı yayını izleyen kişiler kullanmış oldukları cihazların hafızasına bağlı olarak beğendikleri içerikleri kayıt ederek saklayabilecekler. Saklanan bu içerikler 9 ay boyunca kaydeden kişinin istediği anda izlemesine açık olarak tutulacak.

Hem IOS Hem De Android İşletim Sistemini Kullananlar Yararlanacak 

Yeni başlatılacak olan canlı yayın hizmetinden hem İOS işletim sistemini hem de Android işletim sistemini kullanan cihazlar yararlanabilecek. Bu hizmetten yararlanarak diledikleri her an televizyonların canlı yayınlarını izlemek isteyen kişilerin ödeyecekleri bedel ise 35 dolar olacak. Bu ücreti ödeyen kişilerin yukarıda yer alan televizyon kanallarının canlı yayınlarına erişim hakkının yanı sıra YouTube Red Originals ile sunulan film ve dizileri de erişim hakkı olacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz