Youtube Süper Sohbet, Youtube Süper Sohbet Ücretleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.019 / yorumsuz
Youtube Süper Sohbet, Youtube Süper Sohbet Ücretleri

You Tube Canlı Yayında Ücretli Yorum Dönemini Başlatıyor

Kullanıcılarına sunduğu canlı yayın özelliği her geçen gün daha fazla kişinin dikkatini çekmeye devam eden You Tube bu uygulamayı geliştirmeye devam ediyor. Canlı yayın izlerken özellikle de çok sayıda kişi tarafından izlenen yayınlarda yaşanan yorumların arada görülmeden ekrandan silinmesi şikâyeti üzerine You Tube yorumlarını ön plana çıkarmak isteyen kişilere ücretli yorum dönemini başlatmaya hazırlanıyor.

YouTube Süper Sohbet Özelliği 

You Tube süper sohbet özelliği ismini verdiği bu uygulama canlı yayın izlerken kendi yorumlarını üst sırada tutmak isteyen kişilere yönelik olarak sunulan bir hizmet olarak lanse ediliyor. Bilindiği üzere YouTube tarafından sunulan bir hizmet olan canlı yayın uygulamasında yayıncılar canlı yayın yapmakta, bu esnada da ekranda canlı yayını izleyen kişiler yorumlar yaparak yayın hakkındaki görüş ve sorularını iletme fırsatı buluyor. Ancak özellikle de çok kişi tarafından takip edilen canlı yayınlarda yapılan yorum sayısı da arttığı için yayıncının arada çoğu yorumu görmeden yorumların ekrandan akıp gitmesine neden oluyor.

Süper Sohbet Ücretleri Ne Kadar?

Şu anda sadece Android işletim sistemini destekleyen cihazlarda kullanılabilecek olan YouTube süper sohbet özelliğinde ödenmesi gereken ücretler satın alınmak istenen özelliğe bağlı olarak belirlenirken ücretlendirme 1 dolardan başlayarak 500 dolara kadar yükseliyor. Burada hem mesajın ekranda uzun süre görünmesi hem de yazı yazılabilecek karakter sayısının arttırılması seçenekleri sunuluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz