Youtube İnternet Yokken Çevrimdışı Video İzlemele

/ 29 Ekim 2017 / 1.835 / yorumsuz
Youtube İnternet Yokken Çevrimdışı Video İzlemele
YouTube Çevrimdışı Olduğunuzda da Video İzlemenizi Sağlayacak 
İnternet bağlantısının yetersiz olduğu bölgeler için özel çalışalar yürütmeye devam eden YouTube WiFi kalitesinin düşük olduğu yerlerde videoları çevrim dışı izlemenizi sağlayacak yeni bir uygulamayı kullanıma sundu. 

YouTube Go Uygulaması Nedir?
Türkiye’de de büyük bir merak uyandıran uygulama ne yazık ki şu an için ülkemizde kullanıma uygun değil. Daha önce ilk defa geride bıraktığımız yıl içerisinde Google tarafından Hindistan’ın başkenti olan Delhi’de düzenlenen etkinlikte açıklanan proje bugün itibari ile hayata geçirilmiş oldu. 
Facebook LİTE hizmetinde olduğu gibi yeni YouTube Go uygulaması da internet bağlantısının hem çok yavaş olduğu hem de bağlantı kalitesinin düşük olduğu yerlerde uygulamayı indiren kişilerin cihazlarından videoları sorunsuz bir şekilde izlemelerine olanak sağlayacak. 
Videoyu İndirerek Sonradan İzleyebileceksiniz 
Uygulama çevrimiçi olunan durumlarda videoların sorunsuz izlenmesini sağlarken çevrimdışı konumda iken ise daha önce internet bağlantısı varken indirilen videoların sorunsuz bir şekilde izlenmesini mümkün kılacak. 
Uygulama üzerinden yapılacak olan video indirme işlemlerinden önce uygulama size ne kadarlık depolama alanınız olduğunu, videonun ne kadarlık bir alan kaplayacağını ve indirme işleminin ne kadar süreceği gibi farklı bilgileri verecek. 
Yine indirilen videolar istenildiği takdirde Bluetooth bağlantısı sayesinde başka cihazlar ile de paylaşılabilecek. Şu anda test aşamasında olan ve Hindistanlı kullanıcılara sunulan uygulama Türkiye için ise pek kullanışlı bir uygulama olarak görülmüyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz