YouTube geçmişinizi nasıl duraklatırsınız ve temizlersiniz?

/ 22 Ekim 2018 / 75 / yorumsuz
YouTube geçmişinizi nasıl duraklatırsınız ve temizlersiniz?

 

YouTube geçmişi nasıl duraklatılır ve temizlenir?

YouTube , çeşitli türlere ait çok varyasonlu videoları barındıran en popüler çevrimiçi video akış platformlarından biridir. YouTube videoları, dünyanın her yerinden farklı yaş gruplarına ait kullanıcılar tarafından izlenir. YouTube’un standart özelliklerinden biri, belirli bir videoyu her aradığınızda arama geçmişinizde kayıteder ve bir videoyu her izlediğinizde, izleme geçmişinize kaydedilir . Cihazınızı herhangi birine devrederseniz, YouTube geçmişinizi hızlı bir şekilde kontrol edebilirler. Bu, başkalarının bileceğini düşünmediğiniz bazı videoları izlediğiniz için çok fazla utanmanıza neden olabilir.

Bu senaryonun size biraz rahatsızlık verebileceğini düşünüyorsanız, akıllı telefonunuzu bir başkasına verdiğiniz her seferde YouTube geçmişinizi silmek ve huzur içinde olmak daha iyidir.

YouTube geçmişi nasıl duraklatılır?

1. Akıllı telefonunuzdaki YouTube Uygulamasını açın ve sağ üst köşeye yerleştirilmiş simgeye / avatara dokunun.
2. Bu yeni bir menü açacak, şimdi ayarlara basın.
3. Daha sonra “Geçmiş ve Gizlilik” seçeneğini seçin.
4. Şimdi, “İzleme geçmişini duraklat” seçeneğine dokunun ve geçiş seçeneğini kapalı konumuna getirin.
5. Şimdi geri dönüş tuşuna basın ve önceki menüden “Arama geçmişini duraklat” seçeneğine dokunun ve geçiş seçeneğini kapalı konuma getirin.
6. Artık YouTube geçmişiniz duraklatılmış ve tekrar açılıncaya kadar bu şekilde kalacaktır.

 

YouTube geçmişi nasıl temizlenir?

1. Akıllı telefonunuzdaki YouTube Uygulamasını açın ve sağ üst köşeye yerleştirilmiş simgeye / avatara dokunun.
2. Bu yeni bir menü açacak, şimdi ayarlara basın.
3. Daha sonra “Geçmiş ve Gizlilik” seçeneğini seçin.
4. Şimdi “İzleme geçmişini temizle” seçeneğine dokunun ve bir onay ekranı açılır. İzleme geçmişinizin tamamını gerçekten silmek istiyorsanız, “İzleme geçmişini temizle” ye basın ve tüm izleme geçmişiniz açık olacak ve ekranınızda küçük bir onay bildirimi görebileceksiniz.
5. Şimdi geri dönüş tuşuna basın ve önceki menüden “Arama geçmişini temizle” seçeneğine dokunun. Tüm arama geçmişinizi gerçekten silmek istiyorsanız, tüm arama geçmişinizi temizlemek için “Arama geçmişini temizle” ye basın ve ekranınızda küçük bir onay bildirimi görebileceksiniz.

Bu basit adımları izleyerek, hiç kimsenin YouTube geçmişinize izniniz olmadan erişemediğinden emin olabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.