Youtube kanalı oluşturma 2019

/ 29 Nisan 2019 / 1.217 / yorumsuz
Youtube kanalı oluşturma 2019

Son zamanların popüler platformu Youtube artık bir meslek olarak görülüyor. Film, dizi ve birbirinden eğlenceli videolarla beraber bilim ile teknik gibi birçok kategorinin yer aldığı platformda sizlerde bir Youtuber olabilirsiniz.

Birçok kişi Youtube videosu atmak istiyor ancak bunun için ne yapacağını pek bilmiyor. Biz hemen açıklık getirelim. Youtube’a video yüklemek için ilk olarak kanal açmanız gerekiyor. Lafı fazla uzatmadan konuya geçelim.

YouTube Kanalı Nasıl Açılır?

İlk olarak bir Youtube hesabı açmamız ve daha sonra kanal oluşturmamız gerekiyor. Daha sonra videolar yükleyerek kanalımızda abone arttırabilir ve kazanç bile sağlayabiliriz. Hadi başlayalım…

  • İlk olarak gmail hesabı oluşturmamız gerekiyor. Çünkü Youtube’a gmail hesabı şart.
  • Daha sonra yorum ve yükleme yapma sırasında bir uyarı alacaksınız çünkü kanalınız yok.
  • Sol üst kısımdan seçeneklere basın ve kanal aç diyin.
  • Bu kadar uğraşmak istemiyorsanız eğer direk bu link üzerinden
  • http://“https://www.youtube.com/channel_switcher?next=%2Faccount&feature=settings” kanal açma kısmına gidebilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra artık Youtube hesabınız hazır ve marka oluşturmuş oluyorsunuz. Şimdi isterseniz Youtube’da kanal açın , yorum yapın veya içerik yükleyin. Hepsinde özgürsünüz.

Youtube’dan içerik yayıncısı olarak yani sürekli videolar paylaşarak abonelerinizi arttırabilir ve bu işten para kazanabilirsiniz. Ancak bunun için Youtube birden fazla önlem almış ve bazı şartları getirmiş durumda. Emek vermeniz gerekiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz