Youtube resim içerisinde resim özelliği 2019

/ 12 Mayıs 2019 / 1.418 / yorumsuz
Youtube resim içerisinde resim özelliği 2019

YouTube resim içinde resim özelliği Android kullanıcılarına sunuldu. iPhone kullanıcıları için şuan bir bilgi yok. Ülkemiz kullanıcılarına geç gelecek olan Youtube resim içinde resim nedir nasıl kullanılır? İşte detaylar…

YouTube resim içerisinde resim özelliği Premium için geçerli bir özellik olarak geliyor. Geçtiğimiz yıl ABD’de kullanıcılara gelen bu özellik hakkında son bilgilere göre tüm dünya kullanıcıları için gelecek. Avrupa’da birçok ülkenin kullanmaya başlamış olduğu PiP ülkemiz içinde yakında başlayabilir. YouTube, ücretli abonelikler için gelen PiP özelliği bütün kullanıcılara sunması daha az bir kitleye hitap etmesi veya yenilik olarak mı düşündüğü belli değil.

Twitter ile WhatsApp gibi platformlar bu özelliği ücretsiz şekilde kullanıcıları için getirdi. Youtube ise resim içinde resim özelliğini arkaplanda videoyu izleyebileceğiniz bir özellik olarak getiriyor. Böylelikle video açıkken siz diğer işlemlerinizi yapabileceksiniz.

YouTube resim içinde resim özelliği nasıl kullanılır?

Video açık olduğu sırada menü tuşuna bir kere dokunmanız gerekiyor. PiP özelliğini ister aktif isterseniz de kapatabilirsiniz. İlk önce Android platformuna gelecek olan bu özelliğin ne zaman iPhone kullanıcılarına geleceği bilinmiyor. Özelliğin ayrıca Android 8.0 ve üst sürümünde çalışacağı ilk detaylar arasında yer alıyor. Bu bakımdan her kullanıcı yani eski model Android telefonlarda bu özellik desteklenmeyecek. iOS platformu içinde büyük ihtimal iOS 11 ve üzeri sistemlerde çalışacak.

Yeni detaylar geldikçe sizlere bilgi sunmaya devam edeceğiz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz