Microsoft HoloLens Sanal Gerçeklik Gözlüğü

/ 29 Ekim 2017 / 1.391 / yorumsuz
Microsoft HoloLens Sanal Gerçeklik Gözlüğü
Yüksek Fiyatına Rağmen Microsoft HoloLens Büyük İlgi Görmeye Devam Ediyor 
Dünyanın teknoloji devlerinden biri olan Microsoft tarafından holografik sanal gerçeklik cihazı olarak geliştirilen Microsoft HoloLens sınırlı sayıda ülkede satışa sunulmasına rağmen satış rakamları ile firmayı memnun etmeyi başardı. Her ne kadar Microsoft HoloLens fiyatı ile hala beklenen seviyeye çekilmiş olmasa da kullanıcılara sunduğu üst düzey deneyim garantisi ile dikkat çekmeye devam ediyor. 
Microsoft HoloLens Fiyat 
Şu anda satışa sunulduğu ülkelerde yaklaşık 3 bin dolar gibi son derece yüksek bir fiyata pazarlanmaya devam eden sanal gerçeklik cihazı Microsoft 10 işletim sistemi ile uyumlu hale getirilmiş durumda. Cihaz 4 GB RAM belleğe sahip olan ve 1 GB boş depolama alanı olan bilgisayarlarda ekran kartının da DirectX destekli olması durumunda çalışıyor. Ancak cihazı çalıştıracağınız alanın gerekli olan derinlik hissini yaratabilmesi için mutlaka geniş bir alana sahip olması gerekiyor. Yine cihazın bilgisayarınıza bağlanabilmesi için de USB 3.0 bağlantısına ihtiyacı bulunuyor. 
Arttırılmış gerçeklik başlığı olarak lanse edilen ürün Microsoft Store üzerinden 3 bin dolar fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. Cihazı üreten markanın Microsoft olması fiyatını önemsiz hale getirirken tanıtımda gösterilen özelliklerin de büyük yankı uyandırması satış fiyatlarını yukarıya taşıtı. Microsoft yönetimi merakla beklenen net satış rakamını kesin olarak açıklamazken şimdilik sadece cihazın satış rakamını “binlerce” olarak telaffuz etmekle ve bu rakamdan memnun olduklarını dile getirmekle yetindi. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz