ZTE Hawkeye Cep telefonu Fiyatı Ne Kadar

/ 29 Ekim 2017 / 1.103 / yorumsuz
ZTE Hawkeye Cep telefonu Fiyatı Ne Kadar
ZTE Hawkeye Özellikleri Açıklanmaya Devam Ediyor
Çin’in en büyük cep telefonu üreticilerinden biri olan ZTE tarafından geliştirilen Hawkeye sahip olduğu üst teknoloji özellikleri ile büyülemeye devam ediyor. CES 2017 organizasyonu içerisinde ünlü marka tarafından görücüye çıkarılan ancak pek çok özelliği saklı tutulan model ile ilgili olarak her geçen gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 
ZTE Hawkeye Fiyatı Belirlendi 
Sonunda üzerindeki sis bulutları dağılan ve ön siparişe açılan telefon için bu sayede gizli tutulan bilgilerde açıklandı. ZTE Hawkeye fiyatı için firma 199 dolar gibi son derece makul bir fiyat etiketi tercih ederken cihazın tüm dünya pazarına satışının ise Eylül 2017 tarihine kadar gerçekleşmesi bekleniyor. Kickstarter projesi olarak ilk adımları atılan daha sonra ise Project CSX şeklinde tanıtımı gerçekleştirilen cihaz ilk başladığı Kickstarter sayfasından satışa sunulmuş durumda. Ön satış siparişleri alınan ZTE Hawkeye en geç Eylül ayına kadar tüm dünya genelinde satılmaya başlanacak. 
Göz Takip Sistemi Büyük Beğeni Topluyor
Cihazda üst düzey pek çok teknolojik özellik bir arada sunulurken özellikle de göz takip sistemi büyük ilgi görüyor. Bu sayede sosyal medya hesaplarınızı kullanırken ellerinizi kullanmanıza gerek kalmadan göz hareketleri ile telefonun ekranını kaydırmanıza olanak sağlanıyor. Yine kendinden yapışkanlı olma özelliğine sahip olan kasası sayesinde cihaz eller serbest modunu çok daha etkin bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz