Tarayıcınızı Açtığınız Zaman Sürekli Gizli Modda Nasıl Olur?

/ 12 Ekim 2019 / 2.590 / yorumsuz
Tarayıcınızı Açtığınız Zaman Sürekli Gizli Modda Nasıl Olur?

Bir web sitesine girdiğiniz zaman o sitede yaptığınız bilgiler bilgisayar üzerinde kalır , yeniden aynı siteye giriş yaptığınız zaman sizi hatırlar ve bilgiler yüklenir tarayıcı açılır.

Bundan dolayı tarayıcılar gizli mod özelliği koymuşlar ve isteyen herkes bu gizli mod özelliğini kullanabilir ve arkasında iz bırakmamış olur. Bu yüzden gizli mod özelliğini kullanmak bazen iyi olabilir. Tarayıcınızı her açtığınız da gizli mod ile başlayabilirsiniz, peki bunu nasıl yapabiliriz bir bakalım.

Google Crome de Gizli Mod İle Başlama İşlemi;

1- Tarayıcınızın üzerinde sağ tuş ile özellikler bölümüne girin.

2- Hedef > uzantı sonuna -incognito kodu yazın ve tamam diyin.

İnternet Explorer inPrivate Modu Aktif Etme;

  • Yeniden özellikler bölümüne girin ve – private kodunu yazın. Bu işlem sayesinde tarayıcınızı her açtığınız da inprivate modu aktif olacaktır.

Firefox – Mozilla Güvenli Gizli Mod Açma İşlemi;

1- Firefox tarayıcınızı açın ve  “about:config” kodunu yazın, entere basın.

2- “browser.privatebrowsing.autostar” kelimesini yazın ve aratın, bulduğunuz zaman fare ile çift basın true yaparak kullanabilirsiniz.

Yandex Gizli Sörf Modu Açma İşlemi;

1- Yandex ile Google Chrome aynı şekilde çalışmaktadır bu yüzden Google Chrome gizli mod açma işlemini yandex’de kullanabilirsiniz.

Safari Gizli Mod Nasıl Aktif Etme İşlemi;

1- Safari tarayıcınız da özellikler bölümüne girin ve karşınıza çıkacak ekranda hedef yazan adresin sonuna newprivatetab kelimesini yazarsanız safari gizli mod özelliğini aktif hale getirebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz