Döviz Kuru Takip Uygulamaları

/ 13 Ağustos 2018 / 2.342 / yorumsuz
Döviz Kuru Takip Uygulamaları

Döviz Kuru Takip Uygulamaları

Döviz kurunda son dönemde büyük bir hareketlilik yaşanırken bu hareketliliği yakından takip etmek isteyen kişiler farklı çözüm yöntemleri arıyor. Son 1 hafta içerisinde 1 liradan fazla değer kazanan dolar kuru saniyeler içerisinde hızlı bir şekilde yukarı ya da aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor.  Dolar kurunda yaşanan yükseliş Euro kuruna da yansırken yaşanan gelişmeler baş döndürücü bir hızda ilerliyor. Bu hareketleri takip etmek isteyen kişilerin en büyük yardımcısı ise döviz kuru takip uygulamaları oluyor.

Doviz.com – Güncel Kur Bilgileri

Döviz hareketlerini takip etmek isteyen kişilerin sürekli olarak takip ettikleri internet sitesi olan döviz.com tarafından hayata sokulan uygulama anlık iletileri ile öne çıkıyor. Dolar kurunun yanı sıra uygulamadan kripto para birimleri, altın fiyatları, borsa verileri ve piyasa haberleri de uygulamadan sürekli olarak takipçilere aktarılmaktadır. Yine uygulamada alarm özelliği de bulunuyor ve bu sayede kur bilgileri istenilen değere ulaştığında hemen bu durumdan haberdar olabiliyorsunuz.

Döviz Uygulaması Android İndir

 

TCMB – Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından kullanıma sunulan mobil uygulama döviz kurlarının yanı sıra enflasyon raporu ve basın duyuruları da uygulamadan takip edilebilir. Hem Android hem de İOS işletim sisteminde kullanılan uygulama son derece geniş kapsamı ile öne çıkıyor.

TCMB Uygulaması Android İndir

FinansCepte

Diğer iki uygulamada olan tüm özelliklerin sunulduğu uygulama döviz kurlarının yanı sıra tüm emtialara ulaşmanızı da sağlıyor.

 

FinansCepte Uygulaması Android İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz