Büyük dosyaları nasıl ücretsiz gönderebilirsiniz?

/ 13 Aralık 2018 / 2.692 / yorumsuz
Büyük dosyaları nasıl ücretsiz gönderebilirsiniz?

 

Büyük dosyalar nasıl ücretsiz gönderilir?

 

Bir dosyayı e-postaya ek olarak göndermek yaygın bir uygulamadır, ancak bu dosya çok büyük olduğunda, alıcı gelen kutunun tıkanmasından rahatsız olabilir. Ve eğer bunu e-posta ile gönderebilirseniz – gerçekten büyük dosyalar birçok e-posta hizmetinin boyut kısıtlamalarından etkilenmez.

Büyük dosyaları ücretsiz olarak nasıl gönderebilirim?

 

Neyse ki, telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan büyük dosyalar göndermek için başka yollar var ve bunları kullanmak için bir kuruş ödemenize gerek yok. İşte favorilerimizden bazıları:

1. WeTransfer

 

WeTransfer , dosyalarınızı paylaşmanın en kolay ve en basit yollarından birini sunar. Ücretsizdir, kayıt olmanıza gerek yoktur ve bir seferde 2 GB’a kadar gönderebilirsiniz. Dosyaları istediğiniz sıklıkta ve aynı anda en fazla 20 kişi ile yükleyebilir ve gönderebilirsiniz.

İndirme linki e-posta ile gönderilir ve yedi gün boyunca geçerlidir. Yüklenen dosyalar yoğun zamanlarda biraz yavaş olabilir, bu nedenle şirket sabahları veya işten sonra internet yoğunluğundan kaçmak için dosya göndermeyi önerir. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

2. Send Anywhere

 

Bu, Avrupa’daki en yeni hizmetlerden biridir ve web tarayıcınızda çalışır, iOS ve Android uygulamalarına sahip olmasının yanı sıra, Windows Mobile, Linux, macOS dahil neredeyse tüm işletim sistemleriyle uyumludur ve hatta bir WordPress eklentisi bile vardır.

Bir web tarayıcısına bir dosya (4GB’a kadar) göndermek için, e-posta adresinizi ve alıcılarınızı, bir konuyu ve isteğe bağlı bir mesajı koymak ve Gönder’e dokunmak kadar basittir.

Chrome uzantısını veya Outlook eklentisini kullanırsanız, bu sınır 10GB’a çıkarılırken, Android / iOS’ta 20 GB ve Windows uygulamasını kullanıyorsanız sınırsızdır.

Tarafların hiçbiri web sürümünü kullanmak için kaydolmamalıdır, bu nedenle kullanımı daha kolay olamazdı. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

3. MailBigFile

 

MailBigFile başka hızlı ve kolay bir seçenektir. 2 GB’a kadar boyutta dosya gönderebilir ve aynı anda birden fazla dosya yükleyebilirsiniz. Alıcının bunları indirmek için 10 güne kadar süresi vardır.

Kullanıcı deneyimi, WeTransfer kadar temiz ve estetik olarak hoş değil, ancak işi yapan başka iyi ve ücretsiz bir hizmet. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

4. Hightail

 

Hightail (eski adıyla YouSendIt), ücretsiz bir hesaba kaydolmanızı ve bunu bir seferlik transferler için WeTransfer ve MailBigFile’dan daha karmaşık hale getirmenizi gerektirir. Bununla birlikte, 250 MB’ye kadar dosyaları paylaşmanıza izin veren başka iyi bir servis. Ayrıca 2 GB’a kadar saklayabilir ve beş e-imzaya sahip olabilirsiniz.

Hightail, güvenli veri şifreleme, makbuz doğrulama, mobil ve masaüstü uygulama erişimi sunar. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

5. Dropbox

 

Dropbox , muhtemelen partinin en iyi bilinen bulut hizmetidir. Alıcının üyesi olup olmadığına bakılmaksızın dosyaları paylaşabileceğiniz bir çevrimiçi depolama servisidir.

Ücretsiz olarak 2 GB depolayabilir ve referanslarla 16 GB’a kadar ücretsiz alabilirsiniz. Ücretli planlar da işletmeler için kullanılabilir.

Windows, Mac, Linux, iOS ve Android ile çalışır. Bir çevrimdışı mod sayesinde dosyalarınıza istediğiniz zaman erişebilirsiniz. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

6. Google Drive

 

Dropbox ve OneDrive’a benzer şekilde Google Drive , her yerden erişebilmek için dosyalarınızı web’de depolamak için size yer açar. Google hesabınıza bağlı 15 GB boş alan elde edersiniz.

Öncelikle büyük dosyalar göndermenin bir yolu olarak tasarlanmamıştır, ancak bu özellik ile birlikte gelen Dropbox benzeri özelliklere ek olarak, hile yapan kolay bir paylaşım özelliği sunar. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

7. OneDrive

 

OneDrive’daki (önceki SkyDrive) işlevselliklerin çoğu, Dropbox ve Google Drive’a benzer. Microsoft’un bulut hizmetini kullanarak 15 GB’lık dosyaları depolayabilir ve daha fazlasını isterseniz, başvuruları yönlendirebilir ve uygulamayı telefonunuzun Galeri uygulamasına bağlayabilirsiniz.

Ancak daha da önemlisi, bu durumda, dosyaları ücretsiz olarak paylaşmak için kullanabilirsiniz. OneDrive’da saklanan herhangi bir dosya sadece Paylaş düğmesine basarak bir arkadaşınıza hızlı ve kolay bir şekilde gönderilebilir. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

8. Mail Drop

 

Bir Mac kullanıyorsanız, Mail uygulamasında yerleşik olarak ücretsiz olarak büyük dosyalar göndermenin ücretsiz bir yolu olduğunu fark etmemiş olabilirsiniz.

Buna Mail Drop denir. Dosyayı web’e yüklemek, alıcının dosyayı indirmek ve dosyaya erişmek için kullanabileceği bir bağlantı oluşturmak için iCloud’dan yararlanarak çalışır. Alıcı Posta kullanmıyorsa veya bir Mac kullanmıyor olsa bile, dosyaya yine de erişebilecekler.

Alıcı Mail kullanıyorsa, dosya otomatik olarak e-postada ek olarak indirilecek ve normal ekten farklı bir şey fark etmeyeceklerdir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz