PES 2019 Türkiye Ligi Olacak Mı?

/ 7 Ağustos 2018 / 975 / yorumsuz
PES 2019 Türkiye Ligi Olacak Mı?

PES 2019 Türkiye Ligi Olacak Mı?

Hiç tartışmasın dünyanın en çok oynanan oyunları arasına yer alan PES her sene yenilenen yüzü ile futbolseverlerin gönlünü kazanmayı başarıyor. Türkiye’de de milyonlarca kişi tarafından oynanan oyun PES 2019 sürümü ile Türk futbolseverlere bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Peki, PES 2019 Türkiye Ligi olacak mı?

PES 2019 Türkiye Ligi Müjdesi Geldi

Uzun süredir beklenen ve sürekli olarak oyuncular tarafından talep edilen PES Türkiye Ligi talebi sonunda yanıt bulmuş gibi görünüyor. Son dönemde sürekli olarak FİFA ile lisans sorunları yaşayan ve çoğu zaman çaresiz kalarak büyük sıkıntılar yaşayan PES 2019 sürümü için Türk oyun severlerin yüzünü güldürecek bir müjde verdi. 12 Eylül 2018 tarihinde satışa sunulacak olan oyunda Türkiye ligi beklendiği gibi lisanslı olarak yer alacak

İmza Kampanyaları Ses Getirdi

Oyun severlerin PES 2019 Türkiye Ligi için başlatmış oldukları imza kampanyaları büyük ses getirirken yürütülen kampanyanın sonuçları alınmış gibi görünüyor. Çünkü Eylül ayında satışa sunulacak olan PES 2019 içerisinde Türkiye ligi istendiği gibi lisanslı olarak yer alacak. Türkiye Süper Ligi içerisinde top koşturan takımlarımız ve bu takımlarda yer alan oyuncularla giymiş oldukları firmalar lisanslı olarak oyun içerisindeki yerlerini alacak. Yapılan açıklama ile PES 2019 Türkiye hayranları için geri sayım çok daha heyecanlı bir hale gelirken PES 2019 fiyatı için 70 Euro ücret belirlendiği belirtiliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz