Galaxy S5 Telefonum Kapandı Açmak için Neler Yapmak gerekir

/ 29 Ekim 2017 / 6.512 / yorumsuz
Galaxy S5 Telefonum Kapandı Açmak için Neler Yapmak gerekir

Android Galaxy S5 telefonum kapandı açılmıyor problemi

Bu yılın en çok satılan cihazlarından biri olan Samsung Galaxy S5’i kullananlar tarafından en çok tespit edilen problemleri sizler için inceledik ve en geçerli çözümleri sizler için araştırdık. Her ne kadar yeni üretilmiş olmasına karşın Samsung tarafından çözülemeyen ve bazı S5 sahiplerine denk gelen veya bazı kullanıcı hataları sebebiyle sonradan ortaya çıkan bu hataları ve çözümlerini gelin birlikte görelim.

Yaptığımız araştırmalara göre, pil sorunu değilse bir donanım sorunu olması ihtimali daha yüksektir. Bu sorun giderme kılavuzu, pilin hala gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını belirlemekle başlar ve daha karmaşık prosedürlere ilerleyecektir. Ancak burada asıl odak, telefonu nasıl hayata döndüreceğidir.

Telefonum Kapandı diyorsanız bunu uygulayabilirsinix

1. Adım: Galaxy S5’inizi şarj etmeye çalışın.
2. Adım: Pili Galaxy S5’ten çıkarın.
3. Adım: Galaxy S5’inizi Güvenli Modda önyüklemeye çalışın.
4. Adım: Galaxy S5’inizi Kurtarma Modunda açmayı deneyin.
5. ve Son Adım: Galaxy S5’ünüzü bir teknisyene kontrol ettirin.

Aslında, burada bahsedilmeyen bir adım var ve bu, pil sorunu olduğunun garantisi olmadığı için farklı bir pil denemektir. Yeni bir tane satın alarak para ve zamanınızdan tasarruf edebilirsiniz.

Garanti kapsamında iseniz, size sağlayacak bazı yardımları görmek için sağlayıcınızı aramak isteyebilirsiniz. Çoğu zaman, sağlayıcı teknisyenleriniz sizi danışma için ücretlendirmez, dolayısıyla bir sorunlu pil, orjinalden farklı bir pil kullanmaya çalıştıklarında kolayca tespit edilebilir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz