Twitter Sınırları Nelerdir?

Çoğu sosyal medya uygulamasında olan beğeni, takipçi gibi sınırlar aynı zamanda Twitter’da da vardır. Belirli olan limiti geçtiğiniz zaman o uygulama tarafından hesabınız kısa süreliğine askıya alınmaktadır.
Eğer bu durum fazla uygulandığı zaman hesabınızın kapanma durumu da olabilir. Bu yazımızda sizlere günlük sınırlardan bahsedeceğiz ve bu sınırlara uyduğunuz zaman hesabınızın artık askıya alınmayacağını da görmüş olacaksınız.
Twitter Günlük Mesaj Sınırı
Twitter kullanıcılarına atacağınız günlük mesaj sayısı en fazla 250 olarak bilinmektedir. Bu sayıyı geçtiğiniz zaman artık mesajlarınızın gitmeyeceğini siz de görmüş olacaksınız.
Twitter Günlük Tweet Sınırı
Çoğu kullanıcının merak ettiği sorulardan biri de günlük tweet atma sayısıdır. Twitter için günlük tweet atma sayısı en fazla 1000 olarak belirlenmiştir.
Twitter Günlük Favoriye Ekleme Sınırı
Günlük favoriye ekleme sınırı 1000 olarak belirlenmiştir. Yani günlük 1000 kişinin tweetini favorilere ekleyebilirsiniz.
Twitter Günlük Takip Etme Sınırı
Hesabını yeni açan kullanıcılar takipçi arttırmak için birçok kişiyi takip eder ve bir süre sonra takip etme işleminiz gerçekleşmez. Bu sınır da ilk olarak 1000’dir. Bir süre sonra tekrar takibe geçebilirsiniz ancak günlük takip limiti en fazla 2000’dir.
Twitter Günlük Takipten Çıkarma Sınırı
Eğer takipçilerinizin sayısını azaltmak istiyorsanız bu durumun bir sınırı yoktur. Sınırsız bir şekilde istediğiniz kişiyi takipten çıkarabilirsiniz.
Twitter Günlük E-Posta Değişim Sınırı
Son olarak e-posta değişim sınırından bahsedelim. Bu sınır günlük 4 defa olarak belirlenmiştir.
_________________________________________________________________________________________________
UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.
1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.
Yorum yaz