Samsung Gear VR Sanal gerçeklik Gözlüğü

/ 29 Ekim 2017 / 1.065 / yorumsuz
Samsung Gear VR Sanal gerçeklik Gözlüğü
Yenilenen Samsung Gear VR Tanıtımı Yapıldı
Bugün itibari ile büyük bir heyecanla beklenen Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliği kapılarını ziyaretçilere açtı. Pek çok teknoloji markasının en özel ürünlerinin tanıtımını yapacağı etkinlik bu nedenle büyük bir merakla bekleniyordu. Bu markalardan biri olan Samsung fuarın ilk saatlerinde tanıtımını yapacağı duyurulan modellerinden biri olan ve yenilenen sanal gerçeklik gözlüğü olan Samsung Gear VR modeli ile katılımcıları büyüledi. 
İlk Kontrol Cihazına Sahip Sanal Gerçeklik Gözlüğü 
Fuarda tanıtılan Samsung Gear VR modeli aynı zamanda ilk kontrol cihazına sahip sanal gerçeklik gözlüğü olma unvanına da sahip. Bu sayede kullanıcıların çok daha kolay bir şekilde gözlüklerini kullanmaları sağlanıyor ve eğlence de en üst seviyeye çekiliyor. Samsung Gear VR uyumlu olan cihazlar ise Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge ve Samsung Note 5 modelleri oluyor. Yani cihaz şimdilik sadece bu modeller ile kullanılabiliyor. 
Yeni Samsung Gear VR Özellikleri 
Samsung Gear VR boyutu 207.8 x 122.5 x 98.6mm / 345g olurken kontrol cihazının boyutları ise 108.1 x 48.1 x 38.2mm / 64.3g olarak açıklanıyor. Kontrol cihazında kullanılan tetik tuşu, ana ekran tuşu ve ses tuşu cihazın kullanımını en üst seviyeye çekerken yine bu panelde yer alan Touchpad tuşu kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz