Motorola Moto M2 Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.412 / yorumsuz
Motorola Moto M2 Cep Telefonu Özellikleri
Motorola Moto M2 Cep Telefonu Özellikleri
Motorola, Moto M2 modeliyle rakipleri tarafından sunulacak amiral gemisi modellere fiyat ve performans oranıyla meydan okuyacak. İşte, Motorola M2 için beklenen özellikler.
Motorola tarafından sunulması beklenilen üst seviye Moto M2 modeli güçlü özellikleriyle öne çıkmak hedefinde. Moto M2 akıllı telefon Google, Samsung, Sony ve LG’nin sunacağı amiral gemisi modellere daha uygun fiyatıyla kafa tutmak üzere geliştiriliyor.
Motorola Moto M2 beklenen özellikleri
Moto M2 modelinin Qualcomm’un geliştirdiği en yeni ve en güçlü çipi kullanmak yerine, rekabette fiyatını düşük tutmak amacıyla yine güçlü bir işlemci ile sunulacağı ifade ediliyor. En azından Çin’de bu işlemcinin MediaTek olabileceği, diğer ülkelerdeyse biraz daha düşük bir işlemcinin yer alabileceği düşünülüyor.
İki farklı versiyonla piyasaya sürülmesi beklenilen Moto M halefinin, 4 GB RAM ve 32 GB depolama ile 6 GB RAM ve 64 GB depolama seçeneklerinden bahsedilmekte. Üründe yine orijinal Moto M modelindeki gibi 5.5 inç Full HD çözünürlükte ekran iddia ediliyor.
İlk olarak Ekim ayında Çin pazarında sunulması kuvvetle muhtemel olan Moto M2 daha sonraysa kademeli olarak diğer ülkelerde kendini gösterecek. Moto M’in ise 2016 yılının Kasım ayında piyasaya sürülmüş olduğunu hatırlatalım.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz