WhatsApp / Facebook veri paylaşımından nasıl vazgeçilir

/ 2 Nisan 2018 / 1.550 / yorumsuz
WhatsApp / Facebook veri paylaşımından nasıl vazgeçilir

WhatsApp / Facebook veri paylaşımından nasıl vazgeçilir

Yakın bir zamanda, Facebook’un WhatsApp’tan alınan verileri kullanmak istediğini yazılarımızda belirtmiştik. Facebook’un böyle bir eyleme geçmesi hiç de şaşırtıcı değil, ancak verilerinizin paylaşılmasını istemiyorsanız yapabileceğiniz bir şey var mı? Evet var. WhatsApp’ın veri paylaşımını nasıl iptal edeceğiniz aşağıda açıklamaya çalıştık.

WhatsApp veri paylaşımından nasıl vazgeçilir

İlk olarak, bir sonraki WhatsApp uygulamasını başlattığınızda yeni şartlar ve koşullar ile karşılaşırsanız, bu verilerin paylaşılmasını önlemek için “WhatsApp hesap bilgilerini Facebook ile paylaş” kutusunun işaretini kaldırabilirsiniz. Kutuyu işaretlemeden önce, hedeflediğiniz reklamların iyileştirilmeyeceği konusunda sizi uyarırsınız, ancak bununla sorun yoksa kutuyu işaretsiz bırakın ve kabul edin.

Görüntülendiğinde Gizlilik Politikası isteminde bulunan kutuyu işaretlemeniz yeterlidir.

Karar verdiyseniz, korkmayın, ayrıca bu kararı geri çekmek için otuz günlük bir süreniz de var. WhatsApp uygulamasını açın ve Ayarlar> Hesap> Hesap bilgimi paylaş ve kutuyu kaldır seçeneğine gidin. Bir kez daha, bunu yapmak için yalnızca 30 gününüz olduğu anlaşılıyor, bu nedenle verilerinizin paylaşılmasını istemiyorsanız hızlı hareket edin.

Bu reklam hizmetlerini iyileştirmek için kullanılan hesap bilgilerinizi durduracak olsa da, diğer kullanıcı verilerinin hala WhatsApp ve Facebook arasında paylaşıldığını lütfen unutmayın. Şu anda, her iki hizmeti de kullanmak istiyorsanız, bundan kaçma gibi bir yol henüz maalesef yok

Facebook veya Whatsapp’a Güveniyor musunuz? Lütfen yorumla bize bildirin!


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz