Android Telefonlarda Rehber Nasıl Yedeklenir

/ 29 Ekim 2017 / 5.690 / yorumsuz
Android Telefonlarda Rehber Nasıl Yedeklenir

Android Telefonlarda Rehber Yedekleme

Akıllı telefonlar her geçen gün hayatımızı kolaylaştırırken pek çok kişinin artık cep telefonu numarası ezberlememesi telefon rehberlerini çok daha önemli hale getiriyor. Telefona virüs bulaşması gibi pek çok nedene bağlı olarak telefon rehberinin silinme riski bulunurken bu nedenle telefon rehberi yedekleme büyük bir önem taşıyor. Çünkü alınan bu yedek telefona virüs bulaşması, bozulması ya da çalınması gibi durumlarda rehberinize hemen geri ulaşmanızı sağlıyor.

Android Rehber Yedekleme 

Bu amaçla geliştirilen pek çok Android rehber yedekleme programı bulunmakta olup bu programların sağladığı en büyük kolaylık tek tek numara taşıma yerine toplu olarak tek bir tuşa basarak tüm rehberi taşıma imkânı sağlamaktadır.

Google GMail Rehber Yedekleme 

Uygulama indirmeden rehber yedeklemesi yapmak isteyen kişilerin Google GMail aracılığı ile telefon rehberini yedekleme imkânı bulunmaktadır. Bunun için Android rehberiniz ile Google GMail hesabınızın arasında gerekli senkronizasyon işlemini yapmanız yeterlidir. Bunun için Android cihazınızda yer alan ayarlar bölümüne girerek hesaplar ve eşitleme bölümünü tıklayın. Açılan pencerede sırası ile “otomatik eşitleme”, “Google” tuşlarına basın. Açılan pencerede kişiler kutusunu işaretleyin ve çıkış yapın. Ardından GMail hesabınıza giriş yapın. Profilinizin altında yer alan linkleri takip ederek rehberinizi yedekleyin.

Apowersoft Telefon Yöneticisi Rehber Yedekleme 

Apowersoft telefon yöneticisi kullanılarak telefon rehberinin bilgisayara yedeklenmesi yapılabilmektedir. Bunun için uygulamayı indirmek ve size söylenen yönergeleri takip etmek yeterli olacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz