Android Uygulamaları ve Oyunlarını Bilgisayarda Çalıştırmak

/ 29 Ekim 2017 / 1.733 / yorumsuz
Android Uygulamaları ve Oyunlarını Bilgisayarda Çalıştırmak

Android Uygulamaları ve Oyunlarını Bilgisayarda Çalıştırmak

Akıllı telefonları ve tabletlerinizi uzun süre kullanıp şarjını kısa sürede tüketmek istemeyenler için Android uygulama ve oyunlarını bilgisayarda çalıştırabileceğiniz emülatörler mevcut. Bu emülatörler sayesinde büyük monitörlerinizde android uygulama ve oyunlarını çalıştırabilir ve test edebilirsiniz.

Android Studio

Bilgisayarınızda tam bir Android deneyimi yaşamak için en iyi seçeneklerden birisi olan, Android Studio’yu kullanmak için Java Development Kit’in (JDK) PC’nizde yüklü olması gerekiyor. Bunun ardından Android Studio ile Google Play’deki uygulamaları çalıştırabilirsiniz.

Android Studio İndir

AMIDuOS

AMIDuOS  bilgisayarınız üzerinde sanal bir işletim sistemi oluşturarak Android 5.0 Lollipop veya Android 4 Jellybean işletim sistemlerinden birini çalıştırmanızı sağlıyor AMIDuOS’u bilgisayarınıza yükledikten sonra bilgisayarınızın yüksek performansından yararlanabiliyor ve Android oyunlarını akıcı bir şekilde bilgisayarlarınızda oynayabiliyorsunuz.

 

AMIDuOS indir

BlueStacks App Player

BlueStacks App Player, Google Play’deki her türlü uygulamayı kullanan bilgisayar kullanıcıları için yeni bir dünya seçenek sunan muhteşem bir android uygulamasıdır. Bluestacks ile sorunsuz bir şekilde bilgisayarınızda bir Android cihazını taklit edebilirsiniz.

BlueStacks App Player İndir

Andy

Andy, Windows ve Mac kullanıcılarının çok kısa sürede ve kolaylıkla kullanmaya başlayabilecekleri ücretsiz ve gelişmiş bir Android emülatörüdür. Diğer tüm android emülatör yazılımlarının aksine Andy, sistemi meşgül etmeyen basit ve sade bir yapıya sahip. Diğer android emülatörlerin sahip olmayıp Andy’nin sahip olduğu bir diğer özellik de Android cihazınızla birlikte Andy’i senkronize olarak çalıştırabilmenizdir. Böylece Android cihazınız üzerinden yaptığınız her işlemi kendi bilgisayar ekranınız üzerinden de takip edebilir yani Android cihazınızı resmen bilgisayarınız üzerine de aktarabiliyorsunuz.

Andy İndir

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular
Android SDK Yükleme Rehberi

Yorum yaz