En İyi Ekran Kilit Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 2.608 / yorumsuz
En İyi Ekran Kilit Uygulamaları

 
En İyi Ekran Kilit Uygulamaları

Hayatımızı kolaylaştıran uygulamalara sitemizde güncel olarak yer vermeye çalışıyoruz. Bu bölümde ise zarif ve profesyonel ekran kilidi uygulamalarını sizlerle paylaşacağız.

Aşağıdaki ekran kilidi listemizde, basit anlaşılır, eğlenceli ve son derece özelleştirilebilir uygulamalar bulabilirsiniz.

ZUI Locker

Şık ve Zarif bir uygulama olan ZUI Locker ekran kilidi için çok iyi bir yoldur. UI görünümlü ve son derece profesyonel ve arka plan değişiklik gösteren şık bir programdır. Bu ekran kilidinde varsayılan görünü beğenmediyseniz sizin için farklı düzenler ve senkronize olabilecek duvar kağıtlarıyla gönlünüzce düzenleme yapabilirsiniz.

Aynı zamanda özelliştirmeye müsait bir uygulama güvenlik özelliği ile de ön plana çıkıyor. Telefonunuzu kaybettiyseniz veya birisi telefonunuzu ele geçirdiyse ZUI Locker yanlış parola girildiğinde hemen bir fotoğraf çekiyor ve e-postanıza gönderiyor.

ZUI Locker İndir

Next Lock
 

Telefonunuzun kilidi açmadan çeşitli özellikleri yapabilmeniz mümkün. Aceleniz var ve karmaşık bir şifreniz var ise kilidi açmaya gerek kalmadan hızlı mesaj göndermek,yolda arama cevaplamak vb gibi güzel özellikler var.

Next Lock uygulamasının farklı bir özelliği de farklı widget‘ler ekleyebilirsiniz. Herhangi özel bir bilgi için ekran kilidini de kullanabilmeniz mümkün.

Next Lock İndir

GO Locker
 

Go Locker Son derece güvenli bir ekran kilit uygulaması. Uygulamada farklı ve şaşırtıcı temalar arasında seçim yapabilirsiniz. Bununla birlikte özelleştirmeler yapabilir. doğrudan kilit ekranından mesajları ve daha fazla şeyleri okumak için izin verir.

Go Locker İndir

Passcode Lock Screen
 

Parolayla açabileceğiniz bir şifre kilitleme ekranı. Basit bir kilit değiştirme uygulaması olsa da, bazı basit şeyleri düzenleyebilmek için güzel bir uygulama.Kendi özellik tercihlerinize göre cevapsız aramaları ve bazı bildirimleri görebilmenizi sağlar.

Diğer özellikleri arasında ekran kilidini açmak için slayt kısmını etkin/devre dışı bırakabilirsiniz. Uygulama çok fazla yer kaplamadığı için yüklemek için endişe etmeniz için bir sebep olmayacak.

Passcode Lock Screen

Locker Master
 

Son derece eğlenceli bir eklan kilit uygulaması olan LockerMaster özünde yaratıcı bir görünüme sahip. Kişiliğinizi yansıtabilecek canlı arka planlar. özel kilit açma tuşları ve kilit oluşturmak için bir hayli fazla yöntem barındıran güzel bir uygulama

LocerMaster İndir

Holo Locker
 

Basit ve özelleştirilebilir bir ekran kilit uygulaması. Özelleştirme için özel bir oda diye tabir eden bölümde kişisel özelleştirmeler yapabilirsiniz. Acil durumlarda açma ve destek sistemi güvenlik kilidi özellikleri mevcuttur. Durum çubuğunda ekran yönlendirme, metin rengi ve daha fazla şeyi yönetilme şansı var.

 

Holo Locker İndir

Sizin kullandığınız ekran kilidi yukarıdaki istede var mı?
Siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz