2016 Yılının En İyi Andorid Uygulamaları, En Çok İndirilen İlk 5 Oyun

/ 29 Ekim 2017 / 2.204 / yorumsuz
2016 Yılının En İyi Andorid Uygulamaları, En Çok İndirilen İlk 5 Oyun

Beklenen En İyi Google Play Oyunlar ve Uygulamalar Listesi Açıklandı

Her sene büyük bir merakla beklenen ve o yılın indirme ile beğenme performansları verilerinin dikkate alınarak belirlendiği Google Play en iyiler listesi açıklandı. Listede en iyi uygulama, en iyi oyun, en iyi film, en iyi dizi ve en iyi kitap olmak üzere pek çok farklı kategori bulunuyor. Açıklanan verilerde açık ara birinci olarak 2016 yılına damga vuran uygulamalar Pokemon GO, slither.io ve Deadpool olarak öne çıkıyor.

2016 Yılının En İyi Andorid Uygulamaları İlk 5

Face Changer: Yüz değiştirici adı ile Türkçeye çevrilen uygulama ekranda seçilen resimde bulunan yüzü kullanılan efektler sayesinde değiştirmeye yarar. Son derece eğlenceli olan uygulama ile

Lumyer – Photo & Selfie Editor: Fotoğraf animasyonu programı olan uygulama çeşitli efektler kullanılarak çekilen resmin çok daha iyi ve eğlenceli görünmesini sağlamaktadır. Fotoğraflar seçilen efektler ile beraber hareketli videolara dönüştürülmektedir.

Castbox – Podcast Radio Music:  Google Play üzerinden pek çok ödül alarak başarısını gözler önüne seren uygulama cep telefonunuzdan ücretsiz radyo ve müzik dinlemenizi sağlamaktadır.

Emoji Keyboard:  Hayatımızın ayrılmaz parçası haline gelen emoji kullanımı için geliştirilen özel uygulamadır.

Pro MSQRD: Google Play Store üzerinden en çok indirilen uygulamalardan biri olarak öne çıkarken sunduğu özellikler ile 2017 yılında listenin çok daha üst basamaklarına çıkacağına kesin gözü ile bakılıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz