Android Instant Tethering Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 1.256 / yorumsuz
Android Instant Tethering Özelliği

Instant Tethering Özelliği Android Platformuna Geliyor 

Android işletim sistemi kullanıcılarına Instant Tethering adını taşıyan yepyeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor. Gelen bu yeni özellik ile beraber artık Android kullanıcıları mobil erişim noktası hizmetini bambaşka bir seviyede almaya başlayacaklar.
 
Artık Pek Çok İşlemi Yapabileceksiniz 

Şimdilik sadece Android 7.1.1 kullanan Pixel ve Nexus cihazlar tarafından kullanılabilen bu yeni özellik sayesinde mobil erişim noktası hizmetinde bambaşka bir dünyaya açılmanız sağlanıyor. Konu hakkında merak edilen önemli sorulardan biride diğer cihazların ve alt sürümlerin de bu ayrıcalıklı hizmetten yararlanıp yararlanamayacağı oluyor. Cep telefonlarını etkin bir biçimde kullanan ve bilgisayara ihtiyaç duymadan tüm işlemlerini cep telefonlarından halletmek isteyen kişilere yeni özellik pek çok avantaj sağlıyor.

Yeni Özellik Google Play 10.2 Sürümü İle Gelecek 

Anında Bağlanma yani Instant Tethering özelliğinin getirdiği en büyük yenilik ise bağlı cihazların birbirini görebilmesi oluyor. Ancak ağı kullanan ortak cihazların tümünün Android işletim sistemini kullanma zorunluluğu bulunuyor. Yine ağdan uzakta olan cihazların da bluetooth özelliği sayesinde yeniden ağa dâhil edilmesine olanak sağlanıyor. Yine geliştirilen bu üstün özellikler sayesinde artık mobil erişim noktası üzerinden veri paylaşımından cihazın şarj durumunu öğrenmeye kadar pek çok özellik artık çok daha etkin bir biçimde kullanılabilecek. Bu sayede aynı ağ üzerinden pek çok işlem yapılabilecek ve tüm bu işlemlerde büyük bir kolaylık sağlanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz