İnternetsiz Radyo Müzik Dinleme Uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 29.634 / yorumsuz
İnternetsiz Radyo Müzik Dinleme Uygulaması

Google Play Music ile İnternetsiz Radyo Kanallarını Dinlemek

Android Police sitesi tarafından yapılan açıklamaya göre Google Play Music uygulamasının Keep on Device özelliği sayesinde artık internet olmadan sevdiğiniz radyo kanallarını dinlemeye devam edebileceksiniz. Uygulamada MY STATIONS linkine tıklayarak sevdiğiniz radyoları işaretlemeniz istediğiniz zaman dinleyebilmek için yeterli olacak. Her zaman internet kullanma şansı olmayanlar için oldukça kullanışlı bir özellik.

Fakat Google bu özelliği sadece belirli ülkelerdeki kullanıcılarına sunuyor. Henüz proje hakkında çok fazla bilgi bulunmasa da, indirilen dosyaların telefonda kaplayacağı alan faydalarının yanında çok da önemsenmeyecek gibi duruyor. Önceki sürümlerde çevrimdışı dinlenebilen şarkılar için SD kart desteği verilmişti. Bunun yanında bir sonraki şarkıya geçmek ve de listedeki şarkıları karışık dinleyebilmek gibi özelliklerin kullanılabildiği geçmiş sürüm hala Google Play Store’da aktif olarak yer alıyor. Yeni sürümün ne zaman yer alacağı henüz bilinmezken bu sürüm yayınlanana kadar farklı kaynaklardan uygulamayı indirebilir ve herkesten önce test edebilirsiniz.

Yeni sürüm ile ayrıca tüm cihazlarınızı yönetmek için web’e gitmeye gerek kalmadan uygulamanızdan değişiklik yapabileceksiniz. Küçük bir ailenin bile sahip olduğu birden fazla cihaz ile 10 ayrı platformda uygulamayı çalıştırması mümkün.

Siz internettsiz radyo dinliyorsanız bizimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz