Kendi Müziğini Yapmak İsteyenler Buraya!

/ 30 Mayıs 2021 / 719 / yorumsuz
Kendi Müziğini Yapmak İsteyenler Buraya!

Sizde birçok ünlü ismin yaptığı gibi kendi müziğinizi yapmak ister misiniz? O halde gelin en iyi müzik yapma programlarını birlikte inceleyelim!

Android DJ ve Müzik Yapma Uygulaması - Andropedi

1. GarageBand (MacOS Programı)
Apple tarafından sunulan ve yeni başlayanlar için sade ve kolay bir kullanıma sahip olan bu uygulama ile önceden kaydedilmiş ses kütüphanesine erişebilir ve projenize ekleyebileceğiniz enstrümanın en çok satan sanal müziklerine de erişebilirsiniz.

2. Cakewalk by BrandLab (Windows Programı)
Tamamen ücretsiz olan bu uygulama, Windows yazılımı için eklenti eklemenizi sağlayan VST3 desteği sunar. Yanı sıra, temalar eklemenize, renkleri değiştirmenize ve çok daha fazla şeyi bir arada yapmanıza olanak sağlar.

3. SoundBridge
Müzik dünyasına yeni atılanların favori uygulaması olan SoundBridge, sınırsız sayıda MIDI, ses parçası ve üçüncü taraf eklenti desteği sunar.

4. Hydrogen
Windows, Mac ve Linux ile uyumlu ve kolay kullanıma sahip olan bu program, WMV, MP3 ve çok daha çeşitli dosya formatlarını destekler.

5. Cockos Reaper
Windows ve macOS platformlarında kullanılan, içerisinde CTRL + T özelliği ile iki farklı versiyona sahip olan bu program, MIDI sıralayıcıya sahiptir ve kütüphane özelliğiyle birçok kullanım teması sunuyor.

6. Reaper
90’ların başlarındaki ilk bilgisayarlarda bulunan kullanıcı arayüzüne sahip, VS3, AU ve ARA gibi hemen hemen tüm eklenti standartlarını destekleyen ve türler arasında bir ayrım yapmayan bir uygulamadır.

7. Tracktion T7 (Linux Programı)
Linux üzerinde kullanabileceğiniz birçok müzik ve MIDI parçasını bulabileceğiniz program, VST, AU ve Linux VST gibi tüm üçüncü taraf eklentilerini destekleyen bir uygulamadır.

8. Linux Multimedia Studio
Windows, Linux ve MacOS işletim sistemleriyle uyumlu ritim, bas, melodi özelliği bulunan ve dijital ses işleme istasyonu olan LMMS’a sahip bir uygulamadır.

9. Studio One
Otomatik akor algılayıcısı, Chard Track düzenleyicisi ve sanal enstrüman özellikleri ile adından söz ettiren bu uygulama birçok kişinin favorisi olmuştur.

10. FL Studio Mobile
Ücretli olan ancak müzik yapmaktan vazgeçemeyenlerin tek adresi olan bu uygulama, 133 adet yüksek kalite enstrümanı bünyesinde barındıran sade ve sezgisel bir arayüze sahiptir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Benzer Konular

Yorum yaz