Samsung Galaxy C7 Pro Teknik Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.382 / yorumsuz
Samsung Galaxy C7 Pro Teknik Özellikleri

Samsung Galaxy C7 Pro özellikleri internete sızdı

Samsung’un orta segmentte yer alması beklenen yeni telefonu Samsung Galaxy C7 Pro, işlem gücü test uygulaması olan Geekbench’de ortaya çıktı. Telefonun özellikleri daha önce tahmin edilirken artık kesinleşti.

Bu yıl Samsung’un piyasada satışı başlayan, orta segment telefonu olan Samsung Galaxy C7‘nin, başka pazarlar için güncellenmiş özelliklere sahip olan C7 Pro modeli ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önce de çeşitli sızıntı haberlerinin internette tartışmalara neden olduğu C7 Pro’nun özellikleri git gide kesinleşiyor.

Geekbench’de ortaya çıkan C7 Pro, Qualcomm’un Snapdragon 626 çipinden gücünü alıyor. CPU olarak 8 çekirdekli 2.2 GHz hızında çalışan Cortex A53 ve GPU olarak Adreno 506‘yı bünyesinde barındıran Snapdragon 626, orta-üst segment arasında konumlandırılan bir çip.

Tek çekirdek skoru 1000, çoklu çekirdek skoru 5679 olan C7 Pro, daha önceden iddia edilenin aksine 6 değil, 4 GB RAM ile geleceği gözüküyor. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle gelecek telefonun, Full HD çözünürlüğe sahip 5.7 inç ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor.Telefonun model kodunun ise SM-C7010 olduğunu belirtmekte fayda var.
Telefonun özelliklerinin resmi olarak gelecek ay duyurulması bekleniyor Galaxy C5 Pro ile birlikte duyurulması planlanan C7 Pro’nun, gelecek ay Samsung tarafından piyasaya ne zaman sürüleceği ve ücretinin kesinlik kazanacağı tahmin ediliyor.

Telefonu Nasıl Buldunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz